Ce pret are Fujifilm Instax Mini LiPlay – una dintre cele mai mici camere hibride cu imprimare instanta

Ce pret are Fujifilm Instax Mini LiPlay - una dintre cele mai mici camere hibride cu imprimare instanta

Fujifilm Instax Mini LiPlay hibrid combina caracteristicile unei camere analoage cu film cu confortul unei camere digitale, iar asta in cel mai mic pachet disponibil.

Instax Mini LiPlay este un aparat foto hibrid cu film cu imprimare instanta. Acesta nu trage imaginile direct pe film, la fel ca aparatele foto analoage. In schimb, foloseste un senzor de imagine care captureaza imagini de 5MP. In nucleul sau, Instax Mini LiPlay este un aparat foto digital si vine si cu ecran LCD.

CITESTE SI:  Ce iPhone ar putea avea cea mai mare baterie dintre toate smartphone-urile Apple

Aparatele foto Fujifilm Instax cu imprimare instanta sunt destul de cunoscute, in special in ziua de azi cand aparatele foto cu film par ca revin in trend.

Dezavantajul majoritatii acestor camere e ca se pune accent pe crearea de imagini fizice imprimate pe loc. Dar daca preferi o copie digitala pe care o poti impartasi si online? Nu te ingrijora, Fujifilm are ceva si pentru tine.

Compania Fujifilm a anuntat cea mai noua camera Instax a sa, Instax Mini LiPlay. Aceasta e o camera hibrida, conform companiei Fujifilm, pentru ca aduce impreuna cele doua lumi.

CITESTE SI:  Care e prima companie americana de 1000 de miliarde de dolari

Nu numai ca acest aparat foto Mini LiPlay hibrid poate imprima imagini pe loc, dar poate si stoca o copie digitala care poate fi apoi transferata wireless pe smartphone-uri.

Mai apoi, poti incarca acea imagine digitala pe social media. E adevarat, s-ar putea sa nu aiba cea mai buna calitate in ceea ce priveste camerele digitale, dar cel putin va fi mai bine decat sa capturezi o fotografie a unei fotografii fizice sau sa o scanezi.

CITESTE SI:  LG G4 vine cu un display de 5,3 inch mai mic

Alte specificatii ale Fujifilm Instax Mini LiPlay includ un senzor CMOS 1/5 inci, un obiectiv fix f/2.0 de 28mm, un ecran LCD de 2,7 inci, abilitatea de a suporta inregistrari audio, un blit integrat si o oglinda pentru selfie. Camera Fujifilm hibrida cu imprimare instanta va avea un pret de 160 de dolari si va fi compatibila cu Mini Instant Films.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *