Ce pret are Fujifilm GFX100 – camera mirrorless de 102MP

Ce pret are Fujifilm GFX100- camera mirrorless de 102MP

Compania japoneza Fujifilm a anuntat oficial noua sa camera mirrorless de format mediu, GFX100. Noul model se alatura aparatelor foto GFX 50S si GFX 50R care au fost lansate in 2016, respectiv 2018. Noul aparat foto mirrorless Fujifilm GFX100 vine cu un senzor urias de 102MP.

Acum cativa ani in urma, Fujifilm a decis sa intre pe piata camerelor de format mediu prin lansarea camerei Fujifilm GFX 50S. Compania a lansat de atunci modele noi si succesoare.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul stabilizator DJI imbunatatit pentru camerele mirrorless

Fujifilm a anuntat o noua camera mirrorless, GFX100. Aceasta ar putea fi cea mai mare actualizare din partea companiei de pana in prezent. Noul aparat foto mirrorless de 102MP va fi parte din gama de format mediu GFX.

Nu este clar daca acesta va inlocui seria GFX 50, sau daca va coexista alaturi de aceasta, dar va fi o camera cu senzor urias de 102MP. Avand in vedere numarul urias de megapixeli, exista mari sanse ca noul aparat foto este destinat mai mult profesionistilor care au nevoie de un astfel de aparat foto mirrorless, spre deosebire de fotografii obisnuiti.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum creeaza sistemul AI al NVIDIA clipuri video slow motion convingatoare

Pe langa senzorul sau de 102MP, Fujifilm GFX100 va folosi si un senzor iluminat care va permite utilizatorilor sa mareasca intervalul ISO fara a adauga neaparat un zgomot mai mare.

De asemenea, GFX100 va include functii de focalizare automata phase-detection cu acoperire completa, urmarirea subiectului si detectarea faciala si a ochilor.

De asemenea, va exista stabilizare de imagine in-body, un display touchscreen care este poate roti, suport pentru carduri duale de memorie si acumulatori duali.

CITESTE SI:  Ce preturi au camera instantanee si imprimanta Polaroid Mint

Mai mult, camera GFX100 mirrorless de 102MP va putea captura clipuri video 4K la 30 de cadre pe secunda. Asa cum era de asteptat de la o camera cu specificatii atat de impresionante, GFX100 nu va avea un pret mic. Fujifilm percepe pentru aparatul foto mirrorless de 102MP (body-only) pretul de 10.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *