fbpx

Ce pret are camera performanta EOS R6 cu care Canon rivalizeaza cu Sony

Ce pret are camera performanta EOS R6 cu care Canon rivalizeaza cu Sony

Compania japoneza Canon a anuntat o noua camera mirrorless full-frame performanta care poate rivaliza cu Sony, Canon EOS R6. S-a dezvaluit si la ce preturi va fi disponibila.

Cand vine vorba despre camerele mirrorless full-frame, e greu de negat faptul ca Sony domina piata. Cu toate acestea, in ultimii ani, alti producatori au depus eforturi pentru a contesta pozitia dominanta a Sony.

Acum se pare ca compania Canon ar putea avea o camera performanta care va rivaliza cu Sony. Compania a anuntat oficial cea mai recenta camera mirrorless full-frame a sa, Canon EOS R6.

CITESTE SI:  Camera DSLR entry-level Nikon D3400 a fost lansata

Aceasta va veni cu un senzor CMOS full-frame de 20,1MP si cu procesor de imagine DIGIC X. Iar daca te intrebai de ce asta ti se pare familiar, asta e pentru ca este acelasi senzor folosit si de camera DSLR de varf EOS-1D X Mark III a Canon, asa ca ar trebui sa te astepti la o performanta similara, dar intr-un corp mai compact.

EOS R6 vine de asemenea cu un maner de dimensiuni mari si care e mai usor de folosit. Camera performanta ofera caracteristici precum un interval ISO de 100-102.400 care poate fi extins pana la 204.800 daca este absolut necesar.

CITESTE SI:  Fujifilm FinePix XP90 - o noua camera digitala robusta

De asemenea, EOS R6 accepta inregistrare video 4K de pana la 59,94fps si full HD la pana la 119,88fps, pe langa conexiune WiFi si Bluetooth si suport pentru sloturi duble pentru carduri SD UHS-II.

De asemenea, vine cu un ecran touchscreen LCD de 3 inci in partea din spate si cu un vizor electronic OLED de 0,5 inci. Daca esti interesat de EOS R6, Canon a anuntat ca aceasta camera performanta va fi disponibila pentru cumparare pe la sfarsitul lunii august.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are noua camera compacta Fujifilm XF10

Canon EOS R6 – care rivalizeaza cu Sony – va avea un pret de 2500 de dolari (body-only) si un pret de 2900 de dolari cu un kit RF 24-105 F4-7.1 IS STM, sau 3600 de dolari cu kitul RF 24-105mm F4 L IS USM.