fbpx

Ce pret are camera pentru vloggeri Fujifilm X-S10

Ce pret are camera pentru vloggeri Fujifilm X-S10

Compania Fujifilm din Japonia a anuntat o noua camera mirrorless, de aceasta data pentru vloggeri. Este vorba despre Fujifilm X-S10, poate captura clipuri video la rezolutie 4K si are un ecran cu articulatii. S-a dezvaluit si ce pret va avea.

Au aparut anterior informatii conform carora compania japoneza ar lucra la o noua camera digitala de nivel mediu, si anume X-S10. Se pare ca acele informatii s-au adeverit, deoarece intre timp compania a dezvaluit cea mai recenta camera mirrorless pentru vloggeri a sa, Fujifilm X-S10.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Energizer cu baterie de 18.000mAh a fost un esec

Cu X-S10, compania japoneza se alatura altor companii, cum ar fi Sony, creand dispozitive care par sa fie concepute pentru vloggeri. Aceasta camera mirrorless pentru vloggeri vine cu un ecran cu articulatii care permite utilizatorului sa vada daca se afla in cadru.

Exista, de asemenea, stabilizare de imagine incorporata, pe langa suport pentru microfon extern. Fujifilm X-S10 a fost, de asemenea, conceputa pentru a dispune de un maner mai preominent si de dimensiuni mai mari, perfect pentru videografie, daca esti in cautarea unei camere pentru vloggeri si cu maner confortabil, fara sa fie nevoie de cumperi accesorii suplimentare.

CITESTE SI:  De ce se crede ca iPhone-urile din 2019 nu vor avea senzori de amprente in-display

Dispozitivul va include un senzor CMOS X-Trans IV de 26,1MP si un motor de imagine X-Processor 4 de la Fujifilm. Exista, de asemenea, posibilitatea de a captura clipuri video 4K la 30 de cadre pe secunda si Full HD la 240 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  Aceasta consola de jocuri cunoscuta va avea un pret competitiv

Camera pentru vloggeri vine cu controale externe pentru acces facil la diferite comenzi, in timp ce poarta designul retro marca Fujifilm. X-S10 are un pret de pornire de 1000 de dolari (body-only) si va fi disponibila in noiembrie. Deoarece dispozitivul Fujifilm X-S10 pentru vloggeri apartine de seria X de camere a companiei, acesta va putea functiona cu obiectivele din seria X ale companiei.