fbpx

Ce pret are camera mirrorless Sony performanta si portabila

Ce pret are camera mirrorless Sony care e performanta si portabila

Compania Sony din Japonia a anuntat oficial o noua camera mirrorless, iar aceasta combina performanta superioara cu factorul portabilitate. Aparatul performant si portabil se numeste Sony A7c si s-a dezvaluit ce specificatii are si la ce pret se va vinde.

Unul dintre avantajele utilizarii unei camere mirrorless comparativ cu o camera DSLR este ca cea mirrorless e mai portabila si cantareste mai putin. Astfel, transportarea sa nu e complicata.

Seria de aparate foto mirrorless A7 a companiei japoneze contine aparate foto relativ compacte, dar compania japoneza produce modele si mai compacte. Acest lucru ridica o intrebare pentru fotografi: sa foloseasca performanta incredibila a seriei A7, sau sa aleaga un aparat foto mai portabil?

CITESTE SI:  E oficial: OnePlus colaboreaza cu Marvel pentru smartphone-ul OnePlus 6 editia Avengers

Sony a venit intre timp cu ceva care combina performanta superioara si portabilitatea intr-un singur aparat foto. E vorba despre Sony A7c. Aceasta este o camera mirrorless full-frame care are un corp compact similar seriei A6000 a companiei japoneze.

Compania Sony a creat aceasta camera performanta si portabila pentru vloggerii si videografii care doresc sa captureze clipuri video de inalta calitate cu un dispozitiv mai portabil.

CITESTE SI:  Microsoft este mandra de pretul consolei de jocuri Xbox One X

Camera mirrorless performanta si portabila cantareste 509 grame, avand cu 100 de grame mai putin decat A7 III, si este marginal mai grea decat A6600. Va include acelasi senzor cu care e echipat A7 III, dar va avea si un ecran care se poate inclina in orice directie, ceva ce s-ar putea dovedi util pentru vloggeri.

CITESTE SI:  Motivele pentru care vanzarile boxei inteligente HomePod a Apple nu sunt stralucite

Sony A7c va fi capabila sa captureze fotografii in rafala la 10 cadre pe secunda, va avea un interval ISO intre 100 si 51.200, suport pentru USB-C, autofocalizare phase-detection cu 693 de puncte de detectie si alte lucruri. Camera mirrorless Sony A7c portabila si performanta are un pret de pornire de 1800 de dolari, fiind cu 200 de dolari mai ieftina decat A7 III.