fbpx

Ce pret are camera mirrorless ieftina Fujifilm X-T30

Ce pret are camera mirrorless ieftina Fujifilm X-T30

Fujifilm a lansat X-T30, o noua camera mirrorless. Acest nou model vine cu acelasi senzor de 26,1MP gasit si pe X-T3, impreuna cu acelasi motor de procesare a imaginii X-Processor 4. X-T30 ofera un sistem hibrid AF cu 425 de puncte de autofocalizare si detectie imbunatatita a fetei.

Am auzit zvonuri conform carora compania Fujifilm ar putea fi aproape de lansarea unei noi camere mirrorless, X-T30. Se pare ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate, avand in vedere ca compania a anuntat oficial acest dispozitiv, fiind cea mai noua camera mirrorless a companiei de pana in prezent.

CITESTE SI:  De ce Google s-ar putea sa nu-si reinnoiasca contractul AI cu armata americana

Cu toate acestea, aceasta este Fujifilm X-T30, ceea ce inseamna ca este succesoarea lui X-T20. Asta inseamna ca nu este una dintre camerele mirrorless de ultima generatie ale Fujifilm, cum ar fi X-T3 sau X-Pro2 sau X-H1.

Totusi, daca pretul este lucrul care te ingrijoreaza, atunci trebuie sa stii ca X-T30 are un pret mai redus decat modelele de varf si ar trebui sa fie suficient de buna.

CITESTE SI:  NVIDIA explica de ce nu va participa la MWC 2020

Cat despre specificatii, aparatul foto Fujifilm va avea un senzor X-Trans CMOS 4 de 26,1MP si motorul de procesare a imaginii X-Processor 4. De asemenea, camera mirrorless cu pret redus este capabila sa inregistreze clipuri video 4K la 30 de cadre pe secunda, ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru majoritatea.

De asemenea, este inclus un ecran touchscreen in partea din spate a camerei cu pret redus si diverse moduri de fotografiere dintre care utilizatorul poate alege.

CITESTE SI:  Cum vor fi diferite noile iPhone-uri ale Apple fata de cele actuale, probabil

Cat despre pret, pretul lui Fujifilm X-T30 incepe de la 900 de dolari body-only, ceea ce inseamna ca este mult mai ieftin decat aparatele foto de varf.

Daca esti de parere ca nu ai nevoie de un dispozitiv de varf, atunci poate ca ar merita sa iei in considerare camera mirrorless Fujifilm X-T30 cu pret redus cand se va lansa in luna martie.