Ce pret are camera Leica C-Lux cu zoom lung

Ce pret are camera Leica C-Lux cu zoom lung

Cand va ganditi la camerele compacte cu obiectiv cu zoom lung, probabil “la moda” nu este ceva ce va vine in minte. Acestea tind sa fie dispozitive foarte utilitare si destul de neperformante. Leica vrea sa schimbe asta.

Exista o multime de camere compacte disponibile pe piata in ziua de azi, multe dintre ele oferind utilizatorilor obiectiv cu zoom lung pentru cei carora le place sa urmareasca lucrurile de aproape.

Cu toate acestea, daca ai bani de cheltuit si nu te-ar deranja sa cumperi o noua camera digitala compacta, s-ar putea ca Leica are ceva pentru tine, si anume Leica C-Lux.

Dupa cum au subliniat unii, Leica C-Lux este practic un rebranding al Panasonic ZS200, ceea ce nu este neaparat un lucru rau. Aceasta camera C-Lux cu zoom lung va continua sa detina obiectivul lui ZS200 de 15x 24-360mm f/3.3-6.4 si va integra de asemenea un senzor de 20,1MP.

CITESTE SI:  Ce strategii are Apple pentru stimularea vanzarii iPhone-urilor noi

De asemenea, exista un sistem de focalizare automata cu 49 de puncte, capacitatea de a captura imagini la 10 cadre pe secunda, iar camera C-Lux cu zoom lung este de asemenea capabila sa inregistreze clipuri video 4K.

Exista, de asemenea, Bluetooth si WiFi incorporate in C-Lux pentru cei care doresc sa transfere fotografii si clipuri video wireless, in loc sa fie nevoiti sa se bazeze pe un cablu.

CITESTE SI:  Sony prezinta super-camera mirrorless Sony Alpha A9 cu obiectiv G Master si cu o performanta incredibila

Cu toate acestea, suntem siguri ca multi sunt, de asemenea, curiosi cu privire la cel mai important lucru, si anume pretul dispozitivului C-Lux. Avand in vedere ca este o camera Leica cu zoom lung, ati putea crede ca va avea un pret pe masura si ati avea dreptate.

Leica C-Lux are un pret de 1050 de dolari, ceea ce este destul de mare daca luati in considerare este o camera compacta, dar avand in vedere ca ZS200 este cu numai 250 de dolari mai ieftina, credem ca nu este un pret prea mare daca vreti un dispozitiv cu brandul Leica. Bineinteles, daca va pasa de acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *