fbpx

Ce pret are camera Fujifilm Instax Square SQ6 proiectata de Taylor Swift

Ce pret are camera Fujifilm Instax Square SQ6 proiectata de Taylor Swift

Intr-un comunicat de presa surpriza de la evenimentul Photokina al companiei Fujifilm, aflam ca starul pop Taylor Swift a proiectat o versiune si un design nou pentru camera Instax Square SQ6.

Daca esti in cautarea unei noi camere cu imprimare instanta, este posibil ca Fujifilm este un brand pe care l-ai avut in vedere. Compania japoneza este cunoscuta pentru aparatele sale foto Instax cu imprimare instanta si se pare ca acum a dezvaluit cea mai noua camera a sa care este Instax Square SQ6 Taylor Swift Edition (Fujifilm a colaborat anterior si cu Michael Kors pentru un concept similar).

CITESTE SI:  Ce functii noi sosesc pe Fitbit Charge si Versa, dispozitive purtabile vechi

Instax Square SQ6 a Fujifilm nu este o camera noua, dar acest design este. Compania Fujifilm i-a oferit artistei Taylor Swift sarcina de a veni cu un design nu numai pentru dispozitiv, dar si pentru film.

Asta inseamna ca aceasta camera Square SQ6 si imprimarile sale vor avea designuri noi pe care nu le vei putea gasi la alte modele. Se pare ca acestea au fost proiectate personal de Taylor Swift.

CITESTE SI:  Si conturile de Twitter ale HBO au fost hack-uite

In ceea ce priveste designul, Fujifilm Instax Square SQ6 va avea un corp negru cu scrieri aurii imprimate pe partea sa din fata. Se spune ca acest lucru a fost inspirat din albumul “Reputation” al artistei.

In partea din spate a camerei Instax Square SQ6, vei putea gasi un autograf de la artista. Va exista, de asemenea, o curea special proiectata si o carcasa de film.

CITESTE SI:  Compania de gaming cu inexactitati in informatiile despre jocurile sale compatibile cu consola PS5

Asa cum am spus, Taylor Swift a proiectat de asemenea filmul pentru camera care vine intr-un cadru negru si va avea si un mic autograf auriu al artistei in coltul din partea de jos jos.

Cat despre pret si disponibilitate, Fujifilm Instax Square SQ6 Taylor Swift Edition va avea un pret de 180 de dolari si va fi lansata pe data de 20 octombrie. Dispozitivul poate fi precomandat de pe site-ul Taylor Swift.