fbpx

Ce pret are camera 4K de securitate Arlo Ultra

Ce pret are camera 4K de securitate Arlo Ultra

Daca doriti sa va asigurati siguranta locuintei voastre, ati putea fi interesati sa aflati ca Netgear a lansat recent cea mai recenta camera de securitate. Este vorba despre Arlo Ultra 4K.

Compania nu este straina de astfel de dispozitive, dar unul dintre avantajele camerei de securitate Arlo Ultra este ca poate inregistra video la rezolutie 4K.

Acest lucru inseamna ca, in ceea ce priveste claritatea si detaliile, capacitatea de a captura clipuri video la rezolutie 4K ajuta foarte mult. Asta pentru ca este mai usoara analizarea secventelor video pentru a repera detalii precum nume, caracteristici faciale, placute de inmatriculare si asa mai departe.

CITESTE SI:  Compania de camere care va vinde senzori de imagine altor companii

De asemenea, camera de securitate Arlo Ultra mai are avantajele ca poate inregistra clipuri video color noaptea si ca are un camp de vizualizare de 180 de grade. Aceste lucruri determina ca aceasta camera de securitate sa fie mai tentanta decat predecesoarea de anul trecut.

Dupa cum subliniaza The Verge, nu exista prea multe camere de securitate cu rezolutie 4K pe piata in acest moment. Asa ca, daca rezolutia 4K este pe gustul tau, atunci Arlo Ultra este una dintre putinele optiuni pe care le ai in acest moment.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce-i special proiectorul Fujifilm multi-directional inovator

Secventele video inregistrate de camera de securitate Arlo Ultra pot fi stocate pe un card microSD, dar, avand in vedere ca dispozitivul poate inregistra la rezolutie 4K, ne imaginam ca memoria se va ocupa destul de rapid.

Exista un abonament optional pe care oamenii il pot plati si care le va permite sa-si stocheze inregistrarile video in cloud. Totusi, daca nu vrei cloud, atunci cardul microSD este cea mai buna optiune, desi, cum am spus, clipurile video la rezolutie 4K ocupa mult spatiu, asa ca va trebui sa golesti cardul din cand in cand.

CITESTE SI:  Acesta poate fi un prototip de smartwatch Apple Watch

Se asteapta ca Arlon Ultra va fi disponibil in trimestru 1 din 2019 la un pret de 400 de dolari, ceea ce include camera de securitate si Arlo SmartHub, dar si un abonament gratuit de un an la serviciul Smart Premier.