fbpx

Ce pret accesibil are noua camera cu imprimare instanta a Fujifilm, Instax Mini 11

Ce pret accesibil are noua camera cu imprimare instanta a Fujifilm, Instax Mini 11

Camerele cu imprimare instanta par sa fie la moda, asa ca compania Fujifilm din Japonia doreste sa valorifice acest potential. Compania a anuntat noul aparat foto cu imprimare instanta al sau, Fujifilm Instax Mini 11.

Daca esti fan al camerelor cu imprimare instanta, atunci s-ar putea sa fii interesat sa afli ca Fujifilm si-a anuntat cea mai noua astfel de camera, Fujifilm Instax Mini 11.

Pentru cei care nu sunt pusi la curent, acestea sunt dispozitive care iti permit sa capturezi fotografii si sa le imprimi pe loc. Aceste dispozitive sunt ideale pentru evenimente de la care oamenii doresc sa plece cu o fotografie ca suvenir.

CITESTE SI:  Cum e dispozitivul care fierbe taitei in mod corespunzator

Ei bine, in mod clar, nu este prima data cand compania Fujifilm din Japonia lanseaza astfel de camere, insa compania a realizat imbunatatiri de-a lungul anilor.

Una dintre aceste imbunatatiri este faptul ca Instax Mini 11 vine cu caracteristica Automatic Exposure. Daca ai folosit astfel de camere inainte, atunci stii ca fotografiile imprimate de acestea nu arata intotdeauna cum trebuie.

CITESTE SI:  Nikon 1 J5 s-a lansat - camera mirrorless performanta cu design retro

Cu toate acestea, cu Automatic Exposure, noua camera cu imprimare instanta va fi capabila sa detecteze nivelul de lumina ambientala si va ajusta obturatorul si blitul in consecinta pentru a obtine cea mai de calitate imagine posibila.

Compania Fujifilm din Japonia a imbunatatit si designul noului aparat foto cu imprimare instanta, acesta fiind mai subtire si mai usor decat predecesoarele. Aparatul foto Instax Mini 11 va avea o oglinda in partea din fata care le va permite utilizatorilor sa captureze selfie-uri cu ei insisi.

CITESTE SI:  Asa arata primul smartphone pliabil al Samsung

Noua camera cu imprimare instanta Fujifilm Instax Mini 11 este in prezent stabilita pentru o lansare pe data de 5 martie. Se asteapta ca se va vinde la un pret de 70 de dolari. Ce parere ai despre pretul acestui dispozitiv? Un chilipir, nu?