fbpx
Ce design controversat are noua camera Fujifilm X-Pro3

Ce design controversat are noua camera Fujifilm X-Pro3

Fujifilm a anuntat cea mai noua camera a sa, X-Pro3. Aceasta vine cu unele tehnologii inovatoare la interior. Dar si cu un design controversat.

Compania Fujifilm din Japonia a imbunatatit algoritmii de autofocalizare pentru noua camera, senzorul si asa mai departe. Dar ceea ce e controversat are legatura cu ecranul.

Am auzit zvonuri despre Fujifilm X-Pro3 de ceva vreme si se pare ca compania a anuntat in sfarsit aceasta camera. Avand in vedere ca aceasta e cea de-a treia camera in gama X-Pro, noua camera reprezinta o schimbare uriasa fata de predecesoarele.

CITESTE SI:  In ce stare a fost gasit un iPhone X de catre niste scafandri scufundat de cateva zile

Fujifilm a realizat unele schimbari la design care ar putea fi controversate. Una dintre schimbari este ascunderea ecranului din partea din spate.

Numai daca intorci ecranul in jos il poti folosi ca vizor. Acest lucru poate starni controverse, pentru ca multi se bazeaza pe aceste ecrane ca vizor pentru incadrarea fotografiilor sau clipurilor video.

Totusi, Fujifilm spune ca a vrut sa elimine sursele de distragere a atentiei si sa permita fotografilor sa se concentreze mai bine. Intr-un fel, are logica. Unii fotografi cred ca e o miscare buna, asa ca X-Pro3 ar putea fi apreciata de acestia.

CITESTE SI:  Amazon Music este disponibil pe televizoarele inteligente ale Samsung

Alte caracteristici ale camerei Fujifilm X-Pro3 includ un senzor de 26,1MP si un motor de imagine quad-core X Processor 4. Daca aceste lucruri ti se par cunoscute, asta e pentru ca se gasesc si in X-T3.

De asemenea, exista un vizor electronic imbunatatit cu 3,69 milioane de pixeli si cu o rata de refresh de 200Hz. Vor exista si alte caracteristici noi multumita utilizarii inteligentei artificiale, cum ar fi un nou mod HDR.

CITESTE SI:  Ce cota de piata are Canon pe piata camerelor mirrorless full-frame in Japonia

Pe partea de video, X-Pro3 in mod clar nu e pentru videografi. Motivul e faptul ca poate captura clipuri video 4K la numai 30 de cadre pe secunda. Camera Fujifilm X-Pro3 cu design controversat are un pret de pornire de 1800 de dolari si poate fi cumparat incepand cu aceasta toamna.