fbpx

Ce camere pot backup-ui imaginile in Google Photos prin WiFi

Ce camere pot backup-ui imaginile in Google Photos prin WiFi

Conform unei stiri, camerele de la o anumita companie au acum capacitatea de a backup-ui imaginile direct in Google Photos, prin conectivitatea WiFi incorporata. Astfel, nu va mai nevoie de un PC sau de un smartphone pentru a backup-ui acele imagini in Google Photos.

In ziua de azi, nu mai e ceva neobisnuit ca camerele digitale sa includa conectivitate WiFi. In general, conectivitatea WiFi le permite camerelor sa fie folosite pentru control de la distanta, dar si pentru a transfera imagini catre un alt dispozitiv wireless.

CITESTE SI:  Lumia 550 este un smartphone Windows 10 Mobile accesibil

Cu toate acestea, se pare ca compania Canon din Japonia duce lucrurile la nivelul urmator, intr-un parteneriat cu compania Google din Statele Unite. Compania din Statele Unite a anuntat ca lucreaza impreuna cu Canon pentru a permite camerelor Canon sa se conecteze la WiFi si, daca exista o conexiune la internet disponibila, sa poata incarca pe Google Photos imaginile, sub forma de backup.

CITESTE SI:  VIDEO: Realizare uimitoare, IBM si Sony au reusit sa inghesuiasca 330TB intr-un mic cartus

Pentru backup-ul prin WiFi trebuie doar sa ai un cont Google, cea mai recenta versiune a aplicatiei image.canon a Canon si cam atat. Conform companiei americane: “Cu cea mai recenta versiune a aplicatiei image.canon (disponibila pe Android si pe iOS) si o camera Canon compatibila, poti alege sa transferi automat imagini de calitate originala pe Google Photos, eliminand dificultatile de utilizare a PC-ului sau a smartphone-ului, pentru a backup-ui imaginile”.

De asemenea, compania americana a anuntat ca utilizatorii Canon vor avea un an gratuit de Google One, adica planul de stocare in cloud cu plata al companiei americane, dar vor si avea parte de pana la 100GB de spatiu de stocare in cloud pentru backup-ul prin WiFi.

CITESTE SI:  De ce vrea Apple 1 miliard de dolari de la Samsung

Daca va intrebati care camere sunt compatibile, accesati site-ul web al Canon pentru lista completa. Ce parere ai despre posibilitatea de backup a imaginilor chiar de pe camerele Canon prin WiFi?