fbpx

Ce avantaj are softul Sony care-ti transforma camera in camera web

Ce avantaj are softul Sony care-ti transforma camera in camera web

Alaturandu-se altor producatori de aparate foto, compania Sony din Japonia a lansat in sfarsit un soft care iti permite sa-ti transformi aparatul foto in camera web. Acesta are un avantaj fata de softurile altor producatori care le transforma aparatele foto in webcam-uri.

In ultimele luni, diversi producatori de aparate foto, cum ar fi Fujifilm, Canon si Olympus, au lansat softuri de PC care transforma aparatele lor foto in camere web, fara sa fie nevoie de software tert si neoficial. Sony a lipsit de pe acea lista, dar nu mai este cazul.

CITESTE SI:  Ce pret are camera Leica C-Lux cu zoom lung

Compania din Japonia a lansat intre timp softul Imaging Edge Webcam care va transforma aparatele foto Sony compatibile in camere web. Trebuie doar sa descarcati Imaging Edge Webcam de pe site-ul companiei Sony din Japonia, sa-l conectati la un PC si cam atat.

Deocamdata, Imaging Edge Webcam e compatibil doar cu sistemul de operare Windows 10 si nu e clar daca exista planuri de a deveni compatibil si cu sistemul de operare macOS, dar nu am fi surprinsi daca varianta pentru macOS va sosi mai tarziu.

CITESTE SI:  Deezer inlatura muzica discriminatorie si odioasa de pe platforma sa

Unul dintre avantajele softului Sony in comparatie cu cele ale rivalilor este faptul ca pare sa accepte o gama mai larga de camere, in timp ce softurile producatorilor rivali par sa accepte doar modelele de varf.

Imaging Edge Webcam al companiei japoneze va accepta aparatele foto E-mount si A-mount ale companiei din Japonia, pe langa diverse aparate foto compacte.

CITESTE SI:  Cu ce noua culoare ar putea veni iPhone 12, noul smartphone Apple

Intra pe site-ul Sony pentru a verifica daca aparatul tau foto este compatibil cu Imaging Edge Webcam pentru a fi transformat in camera web. Intre timp, cei care detin aparate foto ai caror producatori nu au lansat astfel de softuri trebuie sa caute mijloace neoficiale de a-si transforma dispozitivele in camere web. Ce parere ai despre asta? Daca e compatibil, ai de gand sa-ti transformi aparatul foto Sony in camera web astfel?