fbpx

Canon EOS M10 a fost anuntat oficial

Canon EOS M10 a fost anuntat oficial

Acum cateva zile, multumita unei listari pe website-ul Canon, se pare ca compania ar putea fi anuntat in mod neintentionat noua sa camera mirrorless un pic mai devreme decat se astepta. Vorbim aici de Canon EOS M10.

Pentru cei care sunt curiosi in legatura cu aceasta camera si vor sa o cunoasca oficial, asteptarea a luat sfarsit.

Compania a anuntat oficial Canon EOS M10 care se va alatura celorlalte camere mirrorless din gama EOS M.

Cu toate acestea, spre deosebire de fratii sai, Canon EOS M10 este proiectata pentru a fi o camera mirrorless mai compacta si care va fi mai prietenoasa cu utilizatorii, ceea ce inseamna ca nu va fi la fel de greoi de utilizat precum alte modele de camere de pe piata.

CITESTE SI:  JVC Kenwood anunta camera 4K GY-HM200

Pentru inceput, a disparut prinsoarea damblagista si multitudinea de butoane care i-ar putea coplesi pe incepatorii care se afla abia la inceputurile fotografiei.

In schimb, compania a optat pentru un aspect mai simplificat si care pare a semana mai mult cu o camera compacta decat una mirrorless.

CITESTE SI:  Airbnb se ocupa acum de rezervari la restaurante

Canon EOS M10 integreaza un display touchscreen de 3 inch si un buton de mod in partea de sus prin care se poate comuta intre clipuri video, fotografii si auto. Atat este de simplu.

In ceea ce priveste hardware-ul, Canon EOS M10 va integra un senzor APS-C de 18MP, unul care de obicei este gasit in DSLR-urile inferiore, asa ca poti sta linistit stiind ca aceasta camera va fi capabila sa captureze niste fotografii de o calitate destul de buna.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are laptopul ultra-usor si rezistent, Acer TravelMate P6

De asemenea, Canon EOS M10 va fi propulsata de procesorul DIGIC 6 al companiei si va fi de asemenea capabila sa captureze clipuri video la 24/30 cadre pe secunda.

Daca aceasta iti suna a fi o camera de care ai putea fi interesat, trebuie sa stii ca aceasta camera Canon EOS M10 include un un kit cu obiective de 15-45mm. Nu e rau, nu-i asa?