fbpx

Canon EOS C300 Mark II – o camera pentru producatori de film seriosi cu pret de 20 000 de dolari

Canon EOS C300 Mark II - o camera pentru producatori de film seriosi care va costa 20 000 de dolari

La mai mult de trei ani de la lansarea camerei C300, Canon isi reimprospateaza gama de camere pentru producatorii de film cu Canon EOS C300 Mark II. La exterior, EOS C300 Mark II este destul de similara cu celelalte camere EOS, desi aceasta vine cu un design usor modificat si cu un corp usor mai mare.

Dar cele mai importante schimbari sunt altundeva. Canon a produs aceasta noua camera EOS C300 Mark II pentru producatorii de film pentru a fi capabila sa inregistreze clipuri video 4K, prin carduri CFast 2.0 – spre deosebire de prima versiune care nu putea suporta acest tip de secvente video in mod nativ.

CITESTE SI:  De ce redarea automata a clipurilor video ar putea fi interzisa in SUA

Canon EOS C300 Mark II integreaza o pereche de procesoare DIGIC DV 5, un interval ISO de pana la 102.400 si un senzor Super 35mm CMOS nou-nout de 8,85MP care poate captura clipuri video la rezolutia maxima 4K (4096 x 2160 pixeli).

Canon a anuntat oficial camera EOS C300 Mark II care este proiectata pentru producatorii de film. Aceasta este capabila de captura video 4K, in timp ce versiunea precedenta putea filma la rezolutia maxima 2K.

CITESTE SI:  Ce accesoriu iti permite sa capturezi fotografii pe smartphone ca pe o camera DSLR

Camera Canon EOS C300 Mark II pentru producatorii de film vine cu un senzor CMOS de 8,85MP care poate captura clipuri la rezolutii mai mici decat 4K, si anume full HD si 2K DCI. Dispune de doua procesoare DIGIC DV 5 si vine cu o gama ISO de pana la 102 400. Daca trebuie sa filmezi in conditii de lumina redusa si nu dispui de surse de iluminare, cresterea gamei ISO ar trebui sa te ajute cu pretul a putin zgomot de imagine.

CITESTE SI:  Olympus AIR A01 - un obiectiv de camera care poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului

In ceea ce priveste filmarea la rezolutie 4K, exista doua optiuni printre care se numara 4K UHD si 4K DCI. Pretul camerei Canon EOS C300 Mark II va fi unul pe masura deoarece este proiectata special pentru producatorii de film. Camera Canon EOS C300 Mark II va fi lansata in luna septembrie la un pret de 20 000 de dolari.