fbpx

Camerele Panasonic Lumix GX9 si Lumix ZS200 au fost anuntate – specificatii si pret oficiale

Camerele Panasonic Lumix GX9 si Lumix ZS200 au fost anuntate - specificatii si pret oficiale (Lumix GX9)

Daca sunteti in cautarea unei noi camere si nu aveti nevoie sau nu doriti un DSLR voluminos, ati putea fi interesati sa aflati ca Panasonic a anuntat oficial doua noi camere relativ compacte care se numesc Panasonic Lumix GX9 si Lumix ZS200, prima fiind una mirrorless, in timp ce cea din urma este una compacta.

Desi in mod clar ambele camere anuntate oficial sunt destinate unor tipuri de fotografi diferiti, daca exista o caracteristica pe care ambele o au, aceea ar fi capabilitatea de a inregistra clipuri video 4K la 30 si 24 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  Camera Canon EOS 6D MK II a fost anuntata oficial - specificatii, pret, data de lansare

Desi nu sunt chiar cele 60 de cadre la care unii au sperat, sunt totusi destul de bune in majoritatea cazurilor. In afara de asta, cam aici se incheie asemanarile. Camera Panasonic Lumix GX9 va avea un senzor de 20,3MP care va fi propulsat de Venus Engine.

De asemenea, camera Panasonic Lumix GX9 are un interval ISO de 100-25.600, captura foto in rafala de pana la 9 cadre pe secunda, stabilizare duala in 5 axe si un sistem de autofocalizare cu Depth From Defocus care permite camerei sa se focalizeze in doar 0,07 secunde.

CITESTE SI:  Telefoanele Samsung si Huawei de calitate la preturi bune

De asemenea, exista un display LCD de 1,24 milioane de pixeli de 3 inci care se poate roti. Cam astea sunt specificatiile. Cat despre camera Panasonic Lumix ZS200, doar pentru ca este compacta nu inseamna ca nu este buna.

Camerele Panasonic Lumix GX9 si Lumix ZS200 au fost anuntate - specificatii si pret oficiale (Lumix ZS200)

Daca doriti sa evitati bataia de cap si costurile de cumparare a mai multor obiective si de a le schimba, trebuie sa stiti ca Panasonic Lumix ZS200 va veni cu un obiectiv Leica DC Vario-Elmar cu zoom 15x si cu o distanta focala echivalenta de 35mm, de 24-360mm.

CITESTE SI:  Noi smartphone-uri Motorola Moto G si Moto E. Preturi si specificatii

Exista, de asemenea, un sistem optic de stabilizare incorporat in 5 axe a imaginii si un display LCD touchscreen de 3 inci. Astea sunt specificatiile. Cat despre preturile acestor doua camere anuntate oficial, Panasonic Lumix GX9 va avea un pret de pornire de 999 de dolari cu obiectiv 12-60mm f/3.5-5.6 si va fi disponibila in luna martie. Panasonic Lumix ZS200 va fi disponibila tot in martie si va avea un pret de 800 de dolari.

Facebook