fbpx

Camerele Canon PowerShot G5 X si PowerShot G9 X au fost anuntate

Camerele Canon PowerShot G5 X si PowerShot G9 X au fost anuntate - PowerShot G5 X

Dupa cum poate ati auzit, s-ar putea ca companiei Canon i-a scapat ca au o noua camera denumita Canon PowerShot G5 X in lucru.

Se pare ca chiar asa e! De fapt, compania a anuntat oficial nu doar camera Canon PowerShot G5 X, dar aceasta a anuntat de asemenea si Canon PowerShot G9 X, oferindu-ne doua camere cu obiectiv fix care vor fi lansate candva.

In cea mai mare parte, ambele camere sunt asemanatoare in ceea ce priveste specificatiile. Ambele vor avea senzori de 20,1MP de 1 inch, procesoare de imagine DIGIC 6 si un interval ISO (sensibilitate la lumina) care se poate extinde pana la 25 600.

CITESTE SI:  Viitoarele camere de pe smartphone-urile Sony ar putea avea AI

Cu toate acestea, ceea ce le face diferite ar putea fi in mare parte la exterior. Canon PowerShot G5 X va incorpora un vizor electronic cu 2,36 de milioane de pixeli si un display LCD de 3 inch care se poate inclina.

Camerele Canon PowerShot G5 X si PowerShot G9 X au fost anuntate - PowerShot G5 X

De asemenea, va incorpora un obiectiv f/1,8-2,8 si 24-100mm. Pe de alta parte, Canon PowerShot G9 X nu va avea acele caracteristici, dar se pare ca asta se datoreaza faptului ca va fi cea mai usoara dintre cele doua camere.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Sony Xperia XZ3 ar putea avea un numar mare de camere

Camerele Canon PowerShot G5 X si PowerShot G9 X au fost anuntate - PowerShot G9 X

Ambele modele vor avea de asemenea un design retro argintiu/maro si ne fac sa ne reamintim de camerele Olympus PEN si Fujifilm X100T, ceea ce nu este un lucru rau daca iti place acest aspect.

Cat despre obiectiv, PowerShot G9 X va avea un obiectiv f/2.0-4.9 de 24-84mm atasat de aceasta. Ambele dispozitive vor avea, de asemenea, conectivitati WiFi si NFC, asa ca controlul wireless al camerei prin intermediul unei aplicatii de smartphone si transferarea fotografiilor si clipurilor video wireless va fi posibila.

CITESTE SI:  Ce inovatii pentru camerele de smartphone pregateste Huawei

Pentru cei care sunt interesati sa intre in posesia acestor camere, Canon PowerShot G5 X va avea un pret de pornire de 799 de dolari, in timp pe Canon PowerShot G9 X va avea un pret de 529 de dolari, iar ambele sunt asteptate sa se lanseze in luna noiembrie.