Camera Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata – specificatii oficiale

Camera Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata - specificatii oficiale

Olympus a anuntat oficial Olympus PEN E-PL9 care vine cu inregistrare video 4K, stabilizare de imagine, un nou procesor de imagine, Bluetooth incorporat, performanta imbunatatita legata de zgomot, blit incorporat. De asemenea, este disponibil pe PEN E-PL9 modul Advanced Photo (AP) si moduri de scena actualizate, toate proiectate pentru a usura utilizarea camerei.

Daca sunteti in cautarea unei noi camere digitale, trebuie sa stiti ca Olympus are ceva pentru voi. Compania a anuntat oficial Olympus PEN E-PL9 care este PL8 lansata in 2016, ceea ce inseama ca aceasta camera are aproape doi ani si ca probabil este vorba despre o reimprospatare hardware.

Pentru cei care nu stiu, PL8 a fost lansata ca o camera entry-level mirrorless si se pare ca succesoarea sa ii va calca pe urme, doar ca va veni cu unele upgrade-uri hardware pentru a fi mai potrivita pentru fotografia si videografia moderna.

CITESTE SI:  Nikon dezvaluie camera compacta si rezistenta Coolpix W300: Conditiile brutale in care poate rezista

Pentru inceput, camera PEN E-PL9 anuntata oficial va integra un senzor Live MOS de 16MP si procesorul TruePic VIII care este de asemenea folosit in Olympus E-M10 Mark III. De asemenea, va avea stabilizare a imaginii in interiorul corpului (IBIS), ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor trebui sa depinda de obiectiv pentru stabiizarea de imagine.

Cu toate acestea, IBIS-ul de pe PEN E-PL9 vine cu 3 axe in loc de 5 axe, deci poate ca nu va fi la fel de stabil in comparatie cu alte camere, dar ar trebui sa fie suficient de bun.

CITESTE SI:  Canon Powershot G3 X a fost anuntata oficial

De asemenea, Olympus PEN E-PL9  va putea inregistra clipuri video la rezolutie 4K si 30 de cadre pe secunda, va veni cu Bluetooth si va include un obiectiv power zoom 14-42mm f/3.5-5.6 “EZ” care va costa 699 de euro (tot pachetul). Cam astea sunt specificatiile.

Cu toate acestea, daca preferati sa nu utilizati obiectivul kitului, doar camera Olympus PEN E-PL9 va avea un pret de 549 de dolari si se asteapta ca va fi lansata la jumatatea lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *