fbpx

Camera Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata – specificatii oficiale

Camera Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata - specificatii oficiale

Olympus a anuntat oficial Olympus PEN E-PL9 care vine cu inregistrare video 4K, stabilizare de imagine, un nou procesor de imagine, Bluetooth incorporat, performanta imbunatatita legata de zgomot, blit incorporat. De asemenea, este disponibil pe PEN E-PL9 modul Advanced Photo (AP) si moduri de scena actualizate, toate proiectate pentru a usura utilizarea camerei.

Daca sunteti in cautarea unei noi camere digitale, trebuie sa stiti ca Olympus are ceva pentru voi. Compania a anuntat oficial Olympus PEN E-PL9 care este PL8 lansata in 2016, ceea ce inseama ca aceasta camera are aproape doi ani si ca probabil este vorba despre o reimprospatare hardware.

CITESTE SI:  Ce autonomie a bateriei are noua consola de jocuri Nintendo Switch

Pentru cei care nu stiu, PL8 a fost lansata ca o camera entry-level mirrorless si se pare ca succesoarea sa ii va calca pe urme, doar ca va veni cu unele upgrade-uri hardware pentru a fi mai potrivita pentru fotografia si videografia moderna.

Pentru inceput, camera PEN E-PL9 anuntata oficial va integra un senzor Live MOS de 16MP si procesorul TruePic VIII care este de asemenea folosit in Olympus E-M10 Mark III. De asemenea, va avea stabilizare a imaginii in interiorul corpului (IBIS), ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor trebui sa depinda de obiectiv pentru stabiizarea de imagine.

CITESTE SI:  Cum transformi tableta iPad Pro intr-un fel de MacBook

Cu toate acestea, IBIS-ul de pe PEN E-PL9 vine cu 3 axe in loc de 5 axe, deci poate ca nu va fi la fel de stabil in comparatie cu alte camere, dar ar trebui sa fie suficient de bun.

De asemenea, Olympus PEN E-PL9  va putea inregistra clipuri video la rezolutie 4K si 30 de cadre pe secunda, va veni cu Bluetooth si va include un obiectiv power zoom 14-42mm f/3.5-5.6 “EZ” care va costa 699 de euro (tot pachetul). Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Laptopurile de gaming Acer Predator 15 si Acer Predator 17

Cu toate acestea, daca preferati sa nu utilizati obiectivul kitului, doar camera Olympus PEN E-PL9 va avea un pret de 549 de dolari si se asteapta ca va fi lansata la jumatatea lunii martie.

Facebook