Camera Olympus OM-D E-M1X e oficiala – pret si specificatii

Camera Olympus OM-D E-M1X e oficiala - pret si specificatii

Mai devreme in aceasta luna, Olympus a dat de inteles ca are o noua camera in lucru pe care o va anunta astazi. Si chiar asa s-a intamplat. Compania a dezvaluit oficial cea mai noua camera mirrorless a sa si care se numeste Olympus OM-D E-M1X, un nume care e destul de complicat.

Dupa cum subliniaza Engadget, camera Olympus OM-D E-M1X anuntata oficial pare a fi o versiune mai mare a aparatului foto OM-D E-M1 Mark II mai vechi. Acesta nu e neaparat un lucru rau, iar daca nu ai aparatul foto vechi, ar trebui sa iei in considerare achizitionarea celui mai nou.

CITESTE SI:  Cum e aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch

Cu toate acestea, chiar daca detineti aparatul foto vechi, poate n-ar strica sa treceti la cel nou. Camera noua OM-D E-M1X va avea acelasi senzor de 20,4MP si viteza de captura foto la 18 cadre pe secunda.

Cu toate acestea, noul dispozitiv Olympus OM-D E-M1X va avea un avantaj fata de predecesorul, pentru ca va integra stabilizare a imaginii in-body multumita senzorului giroscopic cu 5 axe care ar trebui sa mentina clare fotografiile si clipurile video.

CITESTE SI:  Cum ar putea imbunatati Apple camera Face ID pentru iPhone-uri

De asemenea, camera OM-D E-M1X e rezistenta la intemperii, asa ca nu ar trebui sa fie o problema sa functioneze in medii reci si cu precipitatii. Cam astea sunt specificatiile.  Olympus pare sa fi adoptat abordarea companiei Fujifilm cu privire la camerele full-frame, companie care pur si simplu nu este interesata de asta in acest moment.

CITESTE SI:  Ce pret are Galaxy A6 si alte noi dispozitive ieftine Samsung

Vorbind pentru Engadget, directorul de marketing al Olympus, Nathan Lloyd, a spus: “Nu este directia pe care o vrem si nu este competenta noastra de baza. Full-frame nu e raspunsul la toate. Viteza, autofocalizarea si performanta sunt mai bune pe Micro Four Thirds. De asemenea, avem o solutie compacta si usoara”. Olympus OM-D E-M1X anuntata oficial va fi disponibila la sfarsitul lunii februarie. Camera va avea un pret de pornire de 3000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *