Camera mirrorless Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata – specificatii si pret

Camera mirrorless Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata - specificatii si pret

Olympus PEN E-PL9 a fost lansata in Europa luna trecuta, iar acum camera se indreapta spre Statele Unite. La fel ca in cazul lansarii europene, lansarea pentru Statele Unite a Olympus PEN E-PL9 va implica urmatoarele culori: alb, negru si maro.

Camerele mirrorless au o varietate de preturi, unele dintre ele avand preturi incredibil de mari, cum ar fi Sony A7 si Sony A7 full-frame. Cu toate acestea, daca nu aveti intr-adevar nevoie de o astfel de camera de lux, Olympus ar putea avea ceva mai prietenos cu buzunarul, cum ar fi camera  anuntata oficial Olympus PEN E-PL9.

Aceasta este cea mai recenta camera mirrorless a companiei si, la un pret de 600 de dolari numai camera, PEN E-PL9 nu este prea scumpa si i-ar putea determina pe consumatori sa o cumpere si sa intre in joc.

CITESTE SI:  Ce pret mic ar putea avea masina electrica ieftina a VW

PEN E-PL9 anuntata oficial va folosi un senzor de 16,1MP si va utiliza sistemul de procesare a imaginilor – TruePic VIII. Exista, de asemenea, un sistem de autofocalizare cu detectare a contrastului in 121 de puncte si este capabila sa fotografieze in modul rafala cu pana la 9 cadre pe secunda.

In partea din spate exista un display incorporat care se poate inclina, ceea ce le va permite utilizatorilor sa obtina niste unghiuri interesante, dar exista si un blit incorporat.

CITESTE SI:  VIDEO: Camera pentru spatii interioare Nest Cam IQ cu senzor 4K este oficiala

In timp ce bliturile incorporate sunt, de obicei, mai putin optimale, faptul ca blitul de pe Olympus E-PL9 poate fi inclinat va determina ca acesta sa fie mai util. Olympus PEN E-PL9 anuntata oficial va veni, de asemenea, cu stabilizare de imagine proprie si cu captura video 4K. Cam astea sunt specificatiile.

La pretul sau de 600 de dolari, camera poate fi destul de atractiva, dar, pentru cei care doresc pachetul complet, Olympus o ofera la pachet cu un obiectiv M Zuiko de 14-42mm F3,5-5,6 EZ si cu un card SD de 16GB, iar toate astea vor costa 699 de dolari.

One Response to Camera mirrorless Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata – specificatii si pret

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *