fbpx
Camera mirrorless Lumix G80 a fost lansata

Camera mirrorless Lumix G80 a fost lansata

Camerele mirrorless sunt o alternativa grozava la DSLR-uri, in principal datorita faptului ca tind sa fie mai mici si mai compacte, ceea ce inseamna ca este mai convenabil sa duci o camera mirrorless cu tine intr-o vacanta, numai daca nu exista anumite caracteristici pe care numai camerele DSLR le au, sau poate ai adunat deja o colectie de obiective pentru DSLR.

Pentru cei care vor sa intre in domeniul fotografiei, sau poate cauta o noua camera mirrorless, Panasonic a anuntat oficial dispozitivul Lumix G80 (cunoscuta de asemenea ca Panasonic Lumix G85 in unele piete), cea mai noua camera mirrorless a companiei.

CITESTE SI:  Cum a fost piratat deja filmul "Spider-Man: Far From Home"

Spre deosebire de alte designuri de dispozitive mirrorless, Panasonic Lumix G80 anuntat oficial are un design asemanator cu DSLR-urile, ceea ce presupunem ca unii utilizatori ar putea prefera (spre deosebire de designuri mai moderne precum cele de la Sony).

Asadar, ce se afla in interiorul lui Panasonic Lumix G80 anuntat oficial? Va veni cu un senzor Digital Live MOS de 16MP si va fi propulsata de un nou Venus Engine.

CITESTE SI:  ZTE Axon Max a fost dezvaluit - specificatii si pret

Panasonic Lumix G80 vine de asemenea cu stabilizare de imagine in 5 axe si cu ceea ce presupunem ca constituie avantajul sau – abilitatea de a captura clipuri video 4K.

Combina asta cu stabilizarea de imagine in 5 axe si ai o camera decenta cu care poti filma. Panasonic Lumix G80 mirrorless va integra de asemenea un display de 3 inch si va veni de asemenea protejat impotriva vremii neprielnice, asa ca nu ar trebui sa fie nicio problema s-o iei cu tine in conditii vitrege de vreme.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Android Go ASUS ZenFone Live oficial - specificatii si pret

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea, Panasonic Lumix G80 mirrorless va avea un pret de 1000 de dolari cu un obiectiv de 12-60mm si f/3.5-5.6, sau 900 de dolari numai camera.