fbpx

Camera mirrorless Leica SL2 e oficiala – pret si specificatii

Camera mirrorless Leica SL2 e oficiala - pret si specificatii

Acum cativa ani in urma, compania germana Leica a intrat in domeniul camerelor mirrorless cand compania a lansat Leica SL. Acum, patru ani mai tarziu, se pare ca compania a anuntat oficial succesoarea pentru SL, si anume Leica SL2.

Aceasta e cea mai noua camera mirrorless si vine cu o multime de noi caracteristici care ar merita cumpararea. In ceea ce priveste designul, Leica SL2 seamana foarte mult cu SL.

Cu toate acestea, una dintre modificarile de design pe care le-a efectuat compania Leica din Germania are legatura cu materialul ales pentru o anumita parte a aparatului foto.

CITESTE SI:  Ce procent dintre dispozitivele Apple ruleaza iOS 12

Este vorba despre materialul denumit magneziu. Restul camerei mirrorless anuntate oficial este realizat din aluminiu, dar vine si cu piele pe sectiunea de mijloc.

Camera mirrorless a primit certificare IP54, ceea ce inseamna ca e impermeabila si rezistenta la praf. Cat despre specificatiile tehnice, SL2 va veni cu un senzor full-frame de 47,3MP care e similar cu senzorul lui Leica Q2.

CITESTE SI:  La ce smartphone lucreaza impreuna Microsoft si Google

Va exista, de asemenea, o noua caracteristica de stabilizare a imaginii in 5 axe in-body, impreuna cu un interval ISO care merge de la 50 la 50.000.

Aparatul foto mirrorless SL2 mai vine si cu procesorul de imagine Maestro III al companiei, poate captura fotografii la rafala cu pana la 10 cadre pe secunda, dar poate si inregistra video la rezolutie 4K si la 60 de cadre pe secunda.

In partea din spate, camera mirrorless mai are si un ecran touchscreen. Cam astea sunt specificatiile. Din pacate, asa cum este cazul tuturor camerelor de la compania Leica din Germania, SL2 nu va fi ieftina.

CITESTE SI:  Ce joc s-ar putea sa nu poata rula pe Nintendo Switch, potrivit Bethesda

SL2 anuntata oficial are un pret de pornire de 6000 de dolari, adica un pret mai mare decat in cazul multora dintre alternativele existente. Aceasta camera mirrorless a companiei germane va fi disponibila pentru cumparare incepand cu 21 noiembrie.