fbpx

Camera mirrorless ce poate inregistra video 8K

Camera mirrorless ce poate inregistra video 8K

Camerele mirrorless din ziua de azi nu sunt foarte capabile, cel putin nu in comparatie cu cele DSLR. Cu toate acestea, o anumita companie lucreaza la o camera mirrorless care poate inregistra video la rezolutie 8K.

Daca esti in cautarea unei noi camere mirrorless, afla ca seria EOS R a Canon este una destul de bine primita. Iar daca inregistrarea video este una dintre principalele caracteristici dorite de tine, afla ca Canon ar putea avea ceva pentru tine.

CITESTE SI:  Olympus Stylus 1s a fost anuntata in Japonia

Compania japoneza a anuntat dezvoltarea urmatoarei sale camere, EOS R5. Aceasta va fi urmatoarea camera mirrorless de la Canon si, desi nu se stie cand va fi lansata, Canon a dezvaluit unele dintre caracteristicile sale.

Una dintre caracteristicile sale este capabilitatea superioara de inregistrare video, EOS R5 fiind capabila de inregistrare video la rezolutie 8K.

Ceva nemaipomenit pentru o camera mirrorless. Daca rezolutia 8K de inregistrare video e prea inalta pentru tine, nu te ingrijora. Asta pentru ca Canon sustine ca EOS R5 poate redimensiona clipurile 8K la rezolutie 4K si la calitate superioara.

CITESTE SI:  VIDEO: NASA dezvaluie primul clip video la rezolutie 4K filmat la bordul ISS

Ceea ce este mai mult sau mai putin standardul de inregistrare video pe care il folosesc multi videografi. Alte caracteristici includ un obturator mecanic despre care Canon sustine ca poate captura fotografii la rafala la 12 cadre pe secunda, sau 20 de cadre pe secunda cu obturatorul electronic.

Astfel, se permite fotografilor de sport sa captureze mai bine actiunea. De asemenea, va fi inclusa si stabilizare de imagini integrata in EOS R5 si sloturi duble pentru carduri SD.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noua camera compacta performanta a Fujifilm, X100V

Dupa cum am spus, Canon nu a mentionat cand va fi anuntat aparatul foto EOS R5 care poate inregistra video 8K. Insa, pe baza acestor caracteristici, EOS R5 este cu siguranta o camera mirrorless care ar merita sa o ai in vedere in viitorul apropiat.