fbpx

Camera Leica SL Full-Frame Mirrorless a fost anuntata – specificatii si pret

Camera Leica SL Full-Frame Mirrorless a fost anuntata - specificatii si pret

Daca ai suficient de multi bani de spart, camerele Leica sunt de obicei gandite pentru a fi niste investitii destul de bune, mai ales daca esti serios in ceea ce priveste fotografia.

Acestea fiind spuse, compania a anuntat recent o noua camera, si anume pe Leica SL. Aceasta este o camera mirrorless a companiei si a fost proiectata pentru a concura cu cele ale Sony.

De ce Sony? Pentru simplul fapt ca Leica SL nu este numai o camera mirrorless, ci si una full-frame mirrorless.

Dupa cum se pare, Sony este probabil una dintre putinele (daca nu singura) companii cu camere full-frame mirrorless, iar aici vorbim de gama lor A7.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile drone DJI Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom

Asadar, la ce ne putem astepta de la Leica SL mirrorless? Pentru inceput, in ceea ce priveste megapixelii, nu este deloc nepriceputa avand in vedere ca vine cu un senzor full-frame de 24MP.

De asemenea, Leica SL vine cu abilitatea de a filma clipuri video la rezolutie 4K, un vizor electronic, un mod rafala la 11 cadre pe secunda si suport pentru carduri microSD.

CITESTE SI:  Pretul incredibil de mic al unui cip de supraveghere informatica

De asemenea, vine cu vizorul Eyeres care se pare ca iti permite sa vezi cum va arata fotografia finala, chiar inainte de a captura fotografia.

Acest lucru te lasa sa-ti compui imaginile si sa stii rezultatul final, iar in acest fel nu mai este nevoie sa iti tot verifici fotografiile dupa.

Camera Leica SL in sine este construita din aluminiu solid si va fi rezistenta la apa si praf, asa ca stropirile usoare nu ar trebui sa-ti ruineze noua ta jucarie costisitioare.

CITESTE SI:  Laptopul de gaming Lenovo Legion Y740 - specificatii si pret

Camera mirrorless va functiona bine cu noile obiective L ale Leica, dar se asteapta de asemenea sa fie compatibila si cu alte obiective de-ale companiei, doar ca in unele cazuri ai putea avea nevoie de un adaptor. Astea sunt specificatiile.

Camera Leica SL va avea un pret urias de 7450 de dolari si se asteapta ca fi data spre vanzare incepand cu 16 noiembrie.