fbpx
Camera instanta Polaroid Snap Touch a fost lansata la Photokina 2016

Camera instanta Polaroid Snap Touch a fost lansata la Photokina 2016

Polaroid, o companie veche de 80 de ani, a dezvaluit camera digitala instantanee Polaroid Snap Touch la Photokina 2016. Este noua generatie a camerei anterioare si are o multime de noi caracteristici.

Cea mai evidenta este adaugarea unui display LCD in partea din spate care, in mod surprinzator, nu a fost inclus in generatia precedenta.

Aceasta este o companie cu care multi sunt familiarizati cand vine vorba despre camerele instantanee.

De fapt, multi ar asocia numele cu camerele instantanee si se pare ca compania s-a intors cu cel mai nou produs al lor la Photokina 2016, si anume Polaroid Snap Touch, un nou dispozitiv instantaneu care are niste upgrade-uri tehnologice.

CITESTE SI:  Sony Xperia Z4 va fi lansat pe piata in doua versiuni

Pentru inceput, Polaroid Snap Touch dezvaluita la Photokina 2016 vine cu un display touchscreen LCD de 3,5 inch in partea din spate. Dispozitivul va integra de asemenea un senzor CMOS de 13MP si desi este o camera instantanee, va fi de asemenea capabila sa inregistreze clipuri video Full HD.

CITESTE SI:  Ce pret urias are camera Fujifilm GFX 50R de format mediu

Presupunem ca inregistrarea video nu este scopul principal al Polaroid Snap Touch, dar cel putin caracteristica exista.

Snap Touch va suporta carduri microSD pentru stocare, asa ca daca nu printezi fotografia din mers, poti oricand s-o salvezi pentru mai tarziu.

Exista conectivitate Bluetooth incorporata cu care utilizatorii Android si iOS pot transfera fotografii catre Print App a companiei.

CITESTE SI:  Lenovo Z41 si Lenovo Z51 - noi laptopuri performante accesibile ca pret

Polaroid Snap Touch va printa folosind Zero Ink Printing Technology care va fi capabila sa reproduca imagini pe un format de 2 inch pe 3 inch.

Camera este de asemenea in prezent disponibila pentru precomanda si are un pret de 180 de dolari si trebuie sa spunem ca nu este cu mult mai ieftina decat Leica Sofort.