fbpx

Camera Fujifilm X-T4. De ce va avea un pret dezamagitor, spun surse

Camera Fujifilm X-T4. De ce va avea un pret dezamagitor, spun surse

Se zvoneste ca Fujifilm va anunta in curand camera Fujifilm X-T4. Nu prea sunt disponibile informatii oficiale, dar s-a vehiculat un pret (neoficial). Este vorba despre un pret care ii va dezamagi pe unii fotografi. Mai jos afli de ce.

Conform zvonurilor, compania din Japonia are o camera noua in lucru care se numeste Fujifilm X-T4 si care ar putea fi anuntata pana la sfarsitul lunii.

E clar ca, desi specificatiile acestei camere sunt un subiect de interes pentru multi curiosi, exista un lucru pe care nu-l stim inca, si anume pretul.

CITESTE SI:  Facebook doreste, se pare, sa-si proiecteze propriile cipuri

Ei bine, conform unei stiri de Fuji Rumors, o sursa de-a publicatiei a spus ca X-T4 ar putea avea un cost de pornire de 1700 de dolari. Daca esti dezamagit, se poate intelege.

Asta pentru ca predecesoarea camerei Fujifilm X-T4 – si anume anume X-T3 – avea un cost de 1500 de dolari body-only si era cel mai ieftin aparat foto din intreaga gama X-T.

CITESTE SI:  Cum e robotul autonom care livreaza pizza pentru Domino's

Nu e clar daca pretul de 1700 de dolari include si un obiectiv sau daca este numai pentru camera companiei din Japonia. Dar daca este a doua varianta, atunci suntem siguri ca unii fotografi vor fi dezamagiti.

De asemenea, daca pretul camerei este adevarat, nu e clar de ce Fujifilm a decis sa creasca pretul dupa ce l-a redus pentru modelul anterior. Poate ca pretul de 1700 de dolari e justificat de o multime de imbunatatiri uriase pentru Fujifilm X-T4 fata de predecesorul sau.

CITESTE SI:  Ce preturi uriase de reparatie vor avea tabletele iPad Pro ale Apple

Cu toate acestea, avand in vedere ca acestea nu sunt informatii oficiale, ar trebui sa le tratati cu o doza de precautie pentru moment. Se zvoneste ca Fujifilm X-T4 este in prezent stabilit pentru a fi anuntat pe 26 februarie. Deci reveniti aici pentru informatii suplimentare despre acea camera a companiei din Japonia, daca vor mai exista.