fbpx

Camera Fujifilm Instax Mini 70 a fost anuntata

Camera Fujifilm Instax Mini 70 a fost anuntata

Fujifilm este mandra sa anunte oficial ca va lansa camera Fujifilm Instax Mini 70, un nou model care se va alatura gamei “Instax Mini” de camere instant care produc instantaneu fotografii de marimea cardurilor de credit, pe data de 23 octombrie.

In ziua de azi, cu telefoanele noastre care sunt capabile sa captureze fotografii grozave si cu camerele digitale care au devenit un standard, camerele pentru film nu mai sunt la fel de indragite pe cat erau inainte.

CITESTE SI:  MWC 2016: Huawei a lansat tableta 2-in-1 Huawei MateBook

Cu toate acestea, daca iti place noutatea de a folosi camere de film, ai putea fi interesat sa afli ca Fujifilm a anuntat oficial dispozitivul Fujifilm Instax Mini 70.

Instax Mini 70 este o camera care foloseste film si care poate printa fotografii in mod instant, ceva in genul camerelor Polaroid cu exceptia faptului ca in acest caz vorbim de un dispozitiv Fujifilm.

Acest dispozitiv Instax Mini 70 a fost proiectata pentru iubitorii de selfie-uri, multumita unei mici oglinzi incorporate in partea din fata a dispozitivului care le vor permite fotografilor sa-si incadreze selfie-urile inainte de a captura fotografia.

CITESTE SI:  iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor veni cu rezolutii mai mari, potrivit unui site chinezesc

Avand in vedere ca filmul nu este prea ieftin si nu se poate sterge o fotografie odata ce a fost facuta, trebuie sa recunoastem ca oglinda va veni la indemana, mai ales daca urasti sa irosesti film.

De asemenea, dispozitivul Fujifilm Instax Mini 70 va integra un soclu pentru trepied si o functie de temporizator, pe langa un mod macro si un mod peisaj pentru a se potrivi unor diferite stiluri de fotografie.

CITESTE SI:  Fujifilm spune de ce nu va trece niciodata pe full-frame

Daca iti suna ca fiind un dispozitiv care este grozava pentru luat in excursii, mai ales daca iti place sa printezi fotografii de mici dimensiuni pe care sa le lipesti pe televizor sau sa le pui in portofel, se asteapta ca Fujifilm Instax Mini 70 va fi lansata in luna octombrie si ca va avea un pret de pornire de 140 de dolari. Mini