fbpx
Camera EOS M5 a Canon este cea mai noua camera mirrorless a companiei

Camera EOS M5 a Canon este cea mai noua camera mirrorless a companiei

Acum o saptamana in urma, fotografii si specificatii au dezvaluit camera mirrorless de urmatoare generatie a Canon, pe EOS M5.

Ceea ce ne-a entuziasmat in mod special la EOS M5 este ca pare o schimbare in ceea ce priveste designul fata de anterioarele camere M ale Canon si se pare ca acum dipozitivul este oficial.

Canon a dezvaluit oficial cea mai noua camera mirrorless a lor, si anume pe Canon EOS M5. Compania pare sa fi omis un model, avand in vedere ca predecesoarea lui EOS M5 a fost M3 lansata la inceputul anului 2015 (M10 este mai mult o camera entry-level), dar avand in vedere designul ei, presupunem ca putem intelege de ce crede Canon ca acesta este mai mult decat un simplu upgrade.

CITESTE SI:  De ce Fujifilm nu va lansa camere full-frame, deocamdata

In ceea ce priveste specificatiile, EOS M5 va integra un senzor APS-C CMOS de 23,2MP. Camera Canon mirrorless are autofocalizare Dual Pixel CMOS, captura in rafala de 7 cadre pe secunda, un procesor de imagine DIGIC 7, stabilizare digitala a imaginii in 5 axe atunci cand filmezi.

CITESTE SI:  Cum arata robotul InSight de pe Marte din spatiu dintr-un satelit

Exista de asemenea un vizor electronic de inalta rezolutie, un display touchscreen, WiFi si NFC incorporat, inregistrare video la rezolutie Full HD si 60 de cadre pe secunda si un interval ISO intre 100 si 25600.

EOS M5 se va impaca de asemenea bine cu obiectivele EF-M ale Canon, asa ca daca ai adunat cateva dintre aceste obiective, nu ar trebui sa ai nicio problema in a le folosi.

CITESTE SI:  Camera GoPro Hero 6 Black 4K si 60 de cadre pe secunda este oficiala

In ceea ce priveste pretul, EOS M5 are un pret de 980 de dolari body-only, sau 1100 de dolari pentru camera mirrorless impreuna cu kitul de obiective zoom IS STM de 15-45mm/F3.5-6.3, sau 1480 de dolari cu obiectivul EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM.

Se asteapta ca aceasta camera mirrorless va fi lansata in luna noiembrie, sau decembrie daca optezi pentru obiectivul EF-M de 18-150mm.