fbpx
Camera DSLR Nikon D850 a fost anuntata - specificatii si pret

Camera DSLR Nikon D850 a fost anuntata – specificatii si pret

La numai cateva zile dupa ce fotografiile oficiale din comunicatul de presa al lui Nikon D850 au aparut online, compania a dezvaluit oficial noua sa camera digitala DSLR D850.

DSLR-ul sau full-frame de urmatoare generatie combina rezolutia inalta cu performanta si viteza inalta pentru mai multe genuri de fotografie. Noul D850 este echipata pentru fotografii obisnuiti si pasionatii seriosi care captureaza sporturi si prezentari de moda.

Nikon D850 are o rezolutie de 45,7MP. Aceasta suporta un interval ISO de 65-25600. Dispozitivul poate efectua captura foto in rafala la inalta viteza la aproximativ 7 cadre pe secunda.

CITESTE SI:  Ce pret accesibil ar avea consola de jocuri Xbox Series X

Aceasta are acelasi sistem de autofocalizare de viteza inalta si precizie inalta care este folosit de Nikon D5. Acest sistem ii ofera camerei DSLR o mai mare siguranta la capturarea obiectelor in miscare.

Dispozitivul are chiar un nou senzor CMOS Nikon format FX cu iluminare, precum si cel mai nou procesor de imagine EXPEED al companiei. Creatorii de continut multimedia vor descoperi ca noua camera DSLR ofera capabilitate imbunatatita de inregistrare video.

CITESTE SI:  De ce aceste module RAM Samsung sunt revolutionare

Nikon si-a prezentat propria inregistrare full frame de filmulete 4K UHD (3840 x 2160)/30p precum si filmulete slow motion 4x si 5x cu Nikon D850. De asemenea, camera DSLR este capabila sa creeze clipuri video 8K pe repede inainte.

Printre caracteristicile suplimentare se numara fotografia discreta si procesarea imaginilor RAW de catre camera DSLR. Camera DSLR nu include un filtru blur redus ceea ce inseamna ca, atunci cand luam in calcul numarul mare de megapixeli, dispozitivul va putea sa captureze imagini cu detalii incredibile. Cam astea sunt specificatiile. D850 are un pret de 3299 de dolari. Atat costa doar corpul. Camera Nikon D850 va fi data spre vanzare incepand cu luna viitoare.