fbpx

Camera DSLR Canon EOS Rebel T7 ieftina a fost anuntata – specificatii si pret

Camera DSLR Canon EOS Rebel T7 ieftina a fost anuntata - specificatii si pret

Canon a anuntat oficial o noua camera DSLR ieftina care se numeste EOS Rebel T7. Pretul in Statele Unite al dispozitivului impreuna cu un obiectiv este de 550 de dolari si va fi lansat in luna aprilie. Momentan nu este disponibil pentru precomanda online.

Camerele DSLR au avut in trecut reputatia de a fi costisitoare si destinate in special profesionistilor, dar in ziua de azi acestea sunt destinate tuturor tipurilor de utilizatori.

Daca sunteti in cautarea unui DSLR ieftin, ati putea fi interesati sa aflati ca producatorul Canon a anuntat oficial recent camera DSLR EOS Rebel T7. Dupa cum mentioneaza Canon, EOS Rebel T7 este succesorul lui T6, ceea ce inseamna ca include un senzor CMOS modernizat de 24,1MP, captura foto in rafala la 3 cadre pe secunda, sistem de focalizare automata in 9 puncte si mai vine si cu diverse optiuni de conectivitate precum WiFi si NFC pentru transferul fara fir de imagini si clipuri video. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A9 a fost anuntat oficial in China
CITESTE SI:  Huawei Mate S este oficial

Anuntul oficial pentru Canon EOS Rebel T7 a fost efectuat alaturi de camera mirrorless ieftina M50 a companiei. Potrivit lui Yuichi Ishizuka, presedinte si COO al Canon U.S.A. Inc., “Obiectivul nostru principal atunci cand dezvoltam noi camere ieftine cu obiective interschimbabile pentru consumatorii nostri este de a combina caracteristicile de inalta calitate si capacitatea de utilizare impreuna. Ascultand pe clientii nostri, credem ca am atins acest obiectiv atat cu M50, cat si cu EOS Rebel T7”.

CITESTE SI:  Armata Statelor Unite dezvolta un exoschelet pentru a-i invata pe soldati sa traga cu arma

“Cu caracteristici imbunatatite pentru fotografii cu toate nivelurile de calificare, ambele camere demonstreaza angajamentul Canon de a dezvolta si de a produce cele mai bune solutii in domeniul imaginilor”.

Canon EOS Rebel T7 anuntata oficial va avea un pret de 550 de dolari, pret care include atat camera DSLR, cat si obiectivul EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS II. EOS Rebel T7 va fi disponibila incepand cu luna aprilie.