fbpx
Camera care te va notifica legat de supraincalzire

Camera care te va notifica legat de supraincalzire

Camerele se supraincalzesc in timpul filmatului deoarece acestea vin cu un procesor care se poate supraincalzi in timpul inregistrarii video. Vestea buna e ca o anumita companie a lansat un update de firmware pentru unul dintre aparatele sale foto, update care va adauga un indicator care te notifica legat de supraincalzire.

O camera digitala, la fel ca alte gadgeturi, vine cu un procesor care proceseaza imaginile. In majoritatea cazurilor, poti fotografia cat doresti, atat cat iti permite acumulatorul.

CITESTE SI:  Ce pret are dispozitivul Echo Auto al Amazon in Europa

Dar cand vine vorba despre filmat, aici se complica lucrurile, deoarece unele camere nu sunt la fel de bine echipate ca altele si manifesta supraincalzire. Cu toate acestea, vestea buna e ca, daca detii o camera Fujifilm X100V si o folosesti des pentru filmat, un update recent de firmware te va notifica cand Fujifilm X100V se supraincalzeste si urmeaza sa se inchida.

Notificarea de pe Fujifilm X100V va veni sub forma unui indicator galben, astfel incat utilizatorii sa ia o pauza si sa inchida aparatul. Anterior, utilizatorii nu aveau habar cand isi atinge camera limita, ceea ce a dus la inchiderea aparatului Fujifilm X100V in timpul filmatului.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi cea mai puternica consola de jocuri, Mad Box

Cu toate acestea, trebuie mentionat ca, chiar si in cazul in care inchiderea brusca are loc din cauza supraincalzirii, majoritatea camerelor au capacitatea de a memora clipul filmat pana la inchidere, asa ca nu vei pierde totul.

Indicatorul de pe Fujifilm X100V isi va schimba ulterior culoarea intr-una mai rumena, ceea ce indica o inchidere iminenta. Indicatorul de culoare galbena va fi prima etapa, deci.

CITESTE SI:  Cum poti controla aparate cu gheare din Japonia de la distanta

Update-ul de firmware pentru supraincalzire ar trebui sa fie deja activ si disponibil pentru descarcare, asa ca merita sa fie avut in vedere daca folosesti camera Fujifilm X100V pentru a filma. Ce parere ai despre acest update lansat de compania Fujifilm din Japonia? Crezi ca e nevoie sa fii notificat legat de supraincalzire?