fbpx
Brandul Xiaoyi al Xiaomi dezvaluie camera mirrorless M1

Brandul Xiaoyi al Xiaomi dezvaluie camera mirrorless M1

Strategia pentru camere a Xiaomi merge mai departe de camerele de actiune. Brandul Xiaoyi legat de Xiaomi introduce M1, o camera mirrorless Micro Four Thirds care promite o performanta solida pentru banii sai.

Aceasta nu este cea mai avansata camera mirrorless, avand in vedere ca Xiaoyi M1 vine cu un senzor de 20MP, un interval ISO de 25600 si ca nu are blit incorporat si un vizor electronic.

Xiaomi este o companie cunoscuta pentru telefoanele sale, desi in trecut s-au implicat in productia si altor produse, cum ar fi drone, surubelnite, purificatoare de aer, bratari fitness, acumulatoare externe si mai multe.

CITESTE SI:  Acest monitor Dell e primul de acest tip din lume

Tocmai de aceea nu este o surpriza sa aflam ca brandul Xiaoyi legat de Xiaomi a lansat o camera digitala mirrorless.

Denumita Xiaomi Xiaoyi M1, poate ca te intrebi la prima vedere daca imaginile apartin unui dispozitiv Leica, dar nu, aceasta este camera mirrorless M1 si da, stim ca are anumite similitudini cu camerele Leica, ceva de care suntem siguri ca compania nu poate fi prea incantata.

CITESTE SI:  Ce pret incredibil are acest smartphone cu performanta satisfacatoare de la Xiaomi

Cat despre specificatiile dispozitivului Xiaomi Xiaoyi M1, avem in vedere un senzor de 20MP, un interval ISO maxim de 25600, inregistrare video la rezolutie 4K si 30 de cadre pe secunda, un display touchscreen de 3 inch, Bluetooth, iar cea mai buna parte este ca va costa 330 de dolari cu un obiectiv de 12-40mm f/3.5-5.6. Alternativ, exista de asemenea o optiune de 450 de dolari cu un obiectiv de 42,5mm si f/1.8.

CITESTE SI:  Un Chromebook cu cip Snapdragon 845 ar putea fi in lucru

Nu prea putem vorbi despre performanta sa si va trebui probabil sa vedem fotografii facute cu Xiaoyi M1 pentru a ne face o idee, dar in cea mai mare parte suna destul de standard.

Dar, oricum, la acele preturi exista sanse ca Xiaomi probabil nu vizeaza utilizatorii profesionsti cu Xiaoyi M1.