fbpx
Asa ar putea arata noua camera Sony ZV1 pentru vloggeri

Asa ar putea arata noua camera Sony ZV1 pentru vloggeri

Sony a lansat anterior niste promouri cu noua camera Sony ZV1, printre care si o imagine. Din pacate, in acea imagine (vezi mai sus) se putea vedea doar silueta dispozitivului. Din fericire, un anume Nokishita a dezvaluit niste imagini mai clare cu acel dispozitiv despre care se spune ca e pentru vloggeri.

Compania din Japonia a dezvaluit recent date despre o noua camera, una care ar putea fi cunoscuta sub numele Sony ZV1 si care ar putea fi orientata catre vloggeri.

CITESTE SI:  Cum sunt noile dispozitive inteligente Smart Camera, WiFi Smart Plug si Smart Bulb ale Samsung

Ei bine, datorita imaginilor impartasite pe Twitter de Camera Nokishita, avem acum o idee mai clara cum ar putea arata acel dispozitiv ZV1 al companiei. Trebuie subliniat ca, in promoul pe care compania japoneza l-a impartasit pe site-ul sau web, silueta ne-a oferit o idee vaga in privinta aspectului.

Acestea fiind spuse, noile imagini sunt mai clare si, avand in vedere istoricul lui Nokishita, putem presupune ca asa va arata Sony ZV1 la anuntul oficial de saptamana viitoare.

CITESTE SI:  Cu ce noutate va mai veni smartphone-ul pliabil al Samsung

Sony ZV1 pentru vloggeri arata in principal ca seria RX de camere compacte a companiei japoneze. Cu toate acestea, o diferenta principala ar fi ecranul din partea din spate care acum se roteste in lateral in loc de in sus.

Asa cu am mentionat, noua camera e pentru vloggeri, iar prin rotirea ecranului in lateral, nu va interfera cu accesorii precum microfoanele si unitatile flash.

De asemenea, pare sa existe un nou accesoriu de stabilizare pentru Sony ZV1. Acest stabilizator va veni cu controale, astfel incat utilizatorii sa poata activa camera chiar de pe maner si se pare ca stabilizatorul va functiona si ca trepied.

CITESTE SI:  De ce pretul YouTube TV aproape ca s-a dublat

In orice caz, detaliile oficiale vor fi dezvaluite pe 26 mai, asa ca reveniti mai tarziu pentru noi informatii. Ce parere ai despre noua camera Sony ZV1 pentru vloggeri? Esti tentat sa intri in posesia acesteia?