fbpx

Acest producator de camere va renunta la centrele de reparatii autorizate, spun surse

Acest producator de camere va renunta la centrele de reparatii autorizate, spun surse

Un producator de camere digitale va renunta la centrele de reparatii autorizate dintr-o anumita tara, spun unele surse. Daca stirea este adevarata, cu siguranta vor exista urmari.

Cei care au o camera de la acel producator poate ar trebui inceapa sa aiba grija mai mare cu ea. Asta pentru ca, conform zvonurilor, producatorul de aparate foto Nikon intentioneaza sa renunte in 2020 la programul sau de reparatii autorizat in SUA.

Asta inseamna ca, in cazul in care camera are nevoie de reparatii, vor exista in SUA mai putine locatii de reparatii si cel mai probabil americanii vor trebui sa o trimita prin posta.

CITESTE SI:  VIDEO: Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP - specificatii si pret

Dupa cum se pare, producatorul de camere Nikon are circa 15 centre de reparatii autorizate in SUA. Dar stirile sustin ca in 2020 producatorul va incheia contractele cu aceste centre de reparatii autorizate, ceea ce inseamna ca aceste centre nu vor mai putea cumpara piese oficiale si instrumente care sunt necesare pentru a repara camerele si obiectivii Nikon.

CITESTE SI:  Fujifilm X-E2s - o noua camera mirrorless in stil rangefinder a fost lansata

Potrivit lui Cliff Hanks de la Kurt’s Camera Repair: “Aceasta e o veste importanta si nu avem idee ce va urma mai apoi. Avem nevoie de mai multe informatii inainte de 31 martie. Putem crea planuri pentru evenimente neprevazute, sa incepem sa ne aprovizionam cu lucruri, dar cand vom sti sigur?”

iFixit a obtinut, de asemenea, o scrisoare trimisa de Nikon USA catre centrele de reparatii autorizate in care se spune: “Climatul in care noi derulam businessul a evoluat, iar Nikon Inc. trebui sa evolueze la fel”.

CITESTE SI:  Ce vulnerabilitati de securitate are LTE

Nikon USA inca nu a comentat oficial sau confirmat stirea pentru publicul larg, asa ca trateaza cu o doza de precautie aceste informatii. Dar daca aceste informatii sunt reale, nu exista nicio indoiala ca vor avea un impact asupra deciziei clientilor cu privire la cumpararea unei camere Nikon in viitor, din cauza unei posibile lipse de servicii de reparatie.