fbpx

Aceasta uimitoare camera mirrorless nu e deloc fantezista

Aceasta uimitoare camera mirrorless nu e deloc fantezista

O anumita compania a emis un comunicat de presa neobisnuit prin care a dorit sa dezvaluie ca o anumita camera mirrorless uimitoare de-a sa nu este deloc fantezista, cum credeau unii. Adevarul e ca acea camera mirrorless avea specificatii atat de bune incat unii oameni au inceput sa fie sceptici.

Unii nu au avut niciun motiv sa se indoiasca ca viitoarea camera mirrorless EOS R5 a Canon va putea inregistra video 8K si sa captureze fotografii la 20fps, dar unii au fost sceptici.

CITESTE SI:  Camera 4K si 360 de grade Ricoh Theta V a fost anuntata oficial

Acesta e motivul pentru care compania Canon a emis un comunicat de presa neobisnuit in Australia care are drept scop contracararea speculatiilor care spun ca o parte dintre aceste specificatii revolutionare sunt fanteziste.

De asemenea, compania Canon a dezvaluit cateva detalii suplimentare despre modul in care vor functiona autofocalizarea si inregistrarea video 8K.

Canon a confirmat ca EOS R5 va putea inregistra video la rezolutie 8K si la 30fps folosind intregul senzor, ceea ce e peste alte camere mirrorless in ceea ce priveste rezolutia si adancimea de camp.

CITESTE SI:  Fujifilm X-A2 - camera cu ecran LCD pentru selfie-isti

De asemenea, Canon a spus ca “in toate modurile 8K, camera EOS R5 uimitoare va accepta cunoscutului sistem de autofocalizare Dual Pixel CMOS”. EOS R5 va fi, de asemenea, foarte buna la detectarea subiectilor si la procesul de urmarire pentru oameni si alte vietati”, spune compania Canon in acea conferinta de presa.

Restul de specificatii ale camerei mirorless EOS R5 raman asa cum s-a promis anterior, cum ar fi captura foto la 12fps si 20fps cu obturatorul mecanic, respectiv stabillizarea in-body care functioneaza cu obiectivul stabilizat, transferurile automate de imagine de la dispozitiv la noua platforma de imagini in cloud a Canon si locasurile duale pentru carduri.

CITESTE SI:  Ce smartphone de varf ar putea fi Samsung Galaxy F

Ne lipsesc in continuare informatii cheie precum rezolutia senzorului, pretul si data lansarii camerei mirrorless EOS R5 “fanteziste” si uimitoare care vine cu inregistrare video 8K. Dar, fara indoiala, aceste informatii vor sosi pana la urma.