fbpx
Aceasta poate fi prima camera pentru vloggeri a GoPro

Aceasta poate fi prima camera pentru vloggeri a GoPro

Noi informatii indica faptul ca compania GoPro va lansa in curand prima sa camera pentru vloggeri – care vine cu un ecran care va permite utilizatorilor sa vada ceea ce filmeaza. De asemenea, s-a dezvaluit cum va arata acel dispozitiv.

In camerele sale mai recente, compania GoPro din Statele Unite a integrat un ecran. Cu toate acestea, acest ecran afiseaza in general doar informatii cum ar fi durata acumulatorului, timpul de inregistrare, setarile video si asa mai departe.

CITESTE SI:  Unde anume in Apple Watch ar putea fi integrat Touch ID

Cu siguranta exista unii utilizatori care ar prefera sa foloseasca acest ecran si pentru inregistrarea video. Vestea buna e ca aceasta dorinta s-ar putea indeplini, deoarece, conform unor informatii dezvaluite de WinFuture.de, viitoarea camera pentru vloggeri Hero 9 a GoPro va veni cu un ecran color care va actiona ca ecran secundar, astfel incat utilizatorii sa poata vedea ce inregistreaza.

Este un lucru care va fi apreciat de majoritatea, mai ales de vloggerii care vor sa foloseasca ecranul pentru a se asigura ca sunt in cadru. Interesant e faptul ca GoPro nu ar fi prima companie care lanseaza o camera pentru vloggeri.

CITESTE SI:  Motorola Moto G (2015) a fost anuntat oficial in India

Compania Sony din Japonia a lansat recent o noua camera compacta care se numeste ZV-1 si care e destinata vloggerilor. Alte caracteristici ale GoPro Hero 9 includ posibilitatea de a inregistra video la rezolutie 5K, dar si brate pliabile in partea de jos care ii permit sa se ataseze de lucruri, fara a fi nevoie de carcase sau de accesorii suplimentare. Nu exista informatii despre momentul lansarii.

CITESTE SI:  Drona care te urmareste oriunde de duci

Dar, pe baza imaginilor, nu ar fi surprinzator daca acea camera pentru vloggeri a companiei americane GoPro va fi lansata in curand. Ce parere ai despre prima camera pentru vloggeri a companiei americane GoPro? Crezi ca va fi scumpa sau ieftina?