fbpx

Aceasta camera poate fi cea mai avansata camera DSLR a Nikon

Aceasta camera poate fi cea mai avansata camera DSLR a Nikon

Nikon a anuntat cea mai noua camera DSLR a sa. Noul aparat foto urmeaza in lunga lista de aparate foto din gama D care se bucura de un succes deosebit in randul fotografilor sportivi, datorita vitezei si fiabilitatii.

Acum ceva timp, s-a spus ca compania ar putea lansa noua sa camera DSLR, Nikon D6, pe data de 4 septembrie. Se pare ca zvonurile au fost drept la tinta, pentru ca compania a anuntat oficial acea camera D6, intr-un fel.

CITESTE SI:  OnePlus a confirmat daca smartphone-ul OnePlus 6 va fi rezistent la apa sau nu

Spunem “intr-un fel” pentru ca acel aparat foto D6 nu a lansat oficial, deci anuntul doar indica faptul ca Nikon are in dezvoltare asa ceva. Ca atare, compania nu a intrat in detalii sau specificatii despre aparatul foto D6, cu exceptia faptului ca a spus ca va fi cea mai avansata camera DSLR de pana in prezent.

Ramane de vazut daca acest lucru e adevarat sau doar o exagerare de marketing. Avand in vedere ca compania nu a confirmat exact cand va fi dezvaluita pe bune camera DSLR D6 (in afara de indiciul vag cu anul 2020), va trebui sa asteptam si sa vedem.

CITESTE SI:  Cele mai noi kituri AI DIY ale Google vin cu tot ceea ce ai nevoie

Conform companiei, “Nikon a lansat camera digitala SLR D1 in 1999, ceea ce inseamna ca 2019 este anul celei de-a 20-a aniversari a gamei D. Datorita cunostintelor imagistice acumulate de-a lungul lungii istorii a Nikon in dezvoltarea de aparate foto, cele DSLR ale companiei au continuat sa evolueze, integrand unele dintre cele mai avansate tehnologii ale industriei si raspunzand cerintelor stricte ale fotografilor profesionisti, cu performanta si fiabilitate supreme, chiar si in cele mai severe conditii. Cu Nikon D6, compania dezvolta in prezent cel mai avansat aparat foto DSLR al sau de pana in prezent”.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Nokia 2 a fost anuntat oficial cu o baterie de 4100mAh

Daca vrei sa cumperi o noua camera DSLR si daca te intereseaza Nikon D6, atunci ar trebui sa astepti o vreme pana ce apar mai multe detalii despre acel aparat foto.