fbpx

Aceasta camera emblematica a fost recreata din piese LEGO

Aceasta camera emblematica a fost recreata din piese LEGO

Un fotograf si pasionat de LEGO a recreat din piese o anumita camera emblematica, ceea ce e grozav. Alcatuita din 549 de piese, aparatul foto din piese este exceptional de detaliat, iar oamenii pot vota pentru ca acesta sa devina un produs real.

Daca ai crescut jucandu-te cu aceste piese, stii cat de distractiv poate fi faptul ca poti amesteca si potrivi piese pentru a crea tot felul de lucruri.

Au fost vazute nenumarate idei online, iar acum poate fi adaugat inca un lucru pe lista. Este vorba despre o camera SLR Nikon F3 formata din aceste piese.

CITESTE SI:  Galaxy S8 poate captura clipuri video la 1000 de cadre pe secunda [zvon]

Aceasta a fost creata de Ethan Brossard si a fost trimisa la LEGO pentru a deveni un produs LEGO real. Potrivit lui Ethan: “Modelul are aproape toate elementele camerei emblematice Nikon F3, cu exceptia celor foarte mici care nu pot fi recreate cu LEGO. Toate cadranele principale din partea de sus sunt prezente, dupa cum este si o reprezentare a oglinzii care se intoarce la capturarea unei fotografii”.

CITESTE SI:  Ce preturi au camerele Leica din piese LEGO

De asemenea, Ethan mentioneaza ca acest design a avut nevoie de 549 de piese pentru a fi creat si ca e una dintre creatiile sale de dimensiuni mai mici.

De asemenea, are o dimensiune destul de similara cu cea a camerei Nikon F3 reale si emblematice, masurand 165x109x77mm, versus camera Nikon F3 care masoara 149x97x66mm.

Cu toate acestea, nu arata chiar la fel ca Nikon F3, pentru ca partea din spate a camerei reale emblematice se deschide si se pot vedea unele dintre componentele interne, cum ar fi obturatorul si filmul.

CITESTE SI:  Cum ii opreste Intel pe braconieri cu ajutorul AI

Din pacate, camera Nikon F3 recreata din LEGO nu poate captura fotografii, dar e totusi o creatie grozava iar fotografii ar dori sa o aiba in colectia lor. Cine crede ca LEGO ar trebui sa transforme ideea lui Ethan in realitate au accesat site-ul LEGO IDEAS pentru a o vota.