fbpx
Canon EOS M3

Canon EOS M3 este o camera mirrorless imbunatatita

O stire de acum cateva zile a dezvaluit ca producatorul de camere Canon ar putea lucra la o noua camera mirrorless, si anume Canon EOS M3 – succesorul lui EOS M2. Cei care sperau ca producatorul va reveni cu o camera mirrorless si mai buna vor fi incantati sa afle ca dispozitivul Canon EOS M3 este oficial.

Se asteapta ca fi lansata in aprilie 2015 in Europa si ca va avea un pret de aproximativ 769,99 de euro. Acestea fiind spuse, la ce ne putem astepta de la cea mai noua camera mirrorless a Canon, EOS M3? Pentru inceput, camera mirrorless va integra un senzor APS-C CMOS de 24,2MP si un procesor DIGIC 6, cel mai nou procesor de imagine al companiei.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce iOS 12 permite ca Face ID sa suporte doua fete diferite

Compania a revenit cu un nou aparat foto mirrorless cum s-a zvonit, si anume cu succesorul lui Canon EOS M2. EOS M3 se astepta sa fie lansat in aprilie 2015 in Europa, unde va avea un pret de 770 de euro. Specificatiile sunt asa cum ne-am asteptat, adica genul care te entuziasmeaza. Aparatul foto va avea un senzor APS-C CMOS de 24,2MP si ultimul procesor de imagine DIGIC 6 al Canon, oferind abilitatea de a captura lumea ce te inconjoara in cele mai mici detalii.

CITESTE SI:  Ce folosesc protestatarii din Hong Kong pentru a nu fi recunoscuti de camerele de recunoastere faciala

Combinat cu un sistem AF foarte rapid, se va focaliza de pana la 6 ori mai rapid decat originalul Canon EOS M si iti ofera posibilitatea de a captura frumusetea miscarii. Camera EOS M3 va avea un display LCD touchscreen de 3 inch care se roteste, o gama ISO de 100-12800, va fi capabil sa inregistreze clipuri video full HD la 30fps si va dispune de conectivitate NFC si WiFi.

CITESTE SI:  Comerciantul japonez de electronice Bic Camera va incepe sa accepte Bitcoin ca forma de plata

Exista camere mult mai bune la acelasi pret, dar daca aveti o colectie de obiective EF-M si EOS M3, ar merita.