fbpx
Ce preturi are HP Spectre Folio - laptop premium cu piele

VIDEO: Ce preturi are HP Spectre Folio – laptop premium acoperit cu piele

Acum scurt timp, compania HP a anuntat un nou laptop premium acoperit cu piele si care se numeste Spectre Folio. Acesta este o frumusete, datorita designului sau impresionant. Daca esti mai tot timpul in miscare si erai in cautarea unui nou laptop, HP Spectre Folio ar merita sa fie pe radarul tau.

HP produce niste PC-uri grozave, iar ultimul al companiei va va atrage atentia. Acesta se numeste HP Spectre Folio si are un corp elegant din aluminiu.

Acest laptop premium este de fapt acoperit cu piele. Si este un convertibil, ceea ce inseamna ca dispozitivul poate fi folosit fie ca un laptop conventional, fie ca tableta, fie in modul cort.

CITESTE SI:  De ce noul tip de ecran al TCL e revolutionar

HP spune despre Spectre Folio ca este primul PC convertibil din lume acoperit cu piele. Acest material rezistent asigura un parcurs firesc al balamalei si un sasiu flexibil, iar cusatura accentuata adauga un plus aspectului luxos al acestui produs.

Propulsat de un procesor Intel Core i7 (seria Y) de a 8-a generatie si venind cu 16GB de RAM si cu un SSD de 2TB, HP Spectre Folio are, de asemenea, 4 difuzoare frontale care au fost dezvoltate in colaborare cu Bang & Olufsen.

CITESTE SI:  De ce avertizeaza FBI bancile din intreaga lume

Clientii pot primi acest produs cu un display Full HD initial, iar optiunea cu display 4K UHD va fi disponibila mai tarziu in cursul acestui an. Laptopul premium acoperit cu piele promite o experienta de PC cu conectare permanenta, datorita suportului sau dual-eSIM impreuna cu un slot nano-SIM sub display.

CITESTE SI:  Noua modalitate de transfer fisiere intre PC-urile Windows 10 si smartphone-urile Samsung

Acest lucru va permite utilizatorilor sa se conecteze rapid la retelele lor celulare pentru acces la internet in miscare. Precomenzile pentru laptopul premium HP Spectre Folio acoperit cu piele au inceput acum scurt timp.

Laptopul premium Spectre Folio acoperit cu piele va fi disponibil in doua optiuni de culoare. Modelele Core i5 si Core i7 au preturi de pornire de 1299 de dolari, respectiv 1499 de dolari.