fbpx

Surface Book este primul laptop al Microsoft

Surface Book este primul laptop al Microsoft

Brandul Surface al Microsoft a fost pana acum limitat la tablete, dar acest lucru se schimba astazi. La evenimentul companiei din New York, Microsoft a anuntat un produs cu totul nou, denumit Surface Book.

Este un laptop de 13,5 inch cu sistemul de operare Windows 10, iar acesta se intampla sa fie primul laptop pe care Microsoft l-a construit. Este mult mai mult decat un laptop conventional, totusi, Surface Book are cateva trucuri in maneci.

Ecranul lui Surface Book poate fi inlaturat, asa ca poate fi folosit atat ca tableta, cat ca si laptop, il poti da peste cap si sa-l folosesti ca si un dispozitiv convertibil.

CITESTE SI:  Laptopul HP Pavilion Gaming este o optiune accesibila

Microsoft spune ca acest laptop este perfect pentru cei care vor un ecran mai mare, precum si experienta inegalabila de a tasta pe un laptop.

Exista un trackpad din sticla si o tastatura fizica completa, lucruri de baza pentru un laptop. Surface Book este un dispozitiv puternic, este propulsat de cele mai recente procesoare Skylake Intel Core i5 si Intel Core i7 impreuna cu un procesor grafic NVIDIA GeForce si memorie GDDR5.

CITESTE SI:  Codul sursa pentru Windows 10 a aparut online. Cum a reactionat site-ul care-l gazduia

Procesorul grafic este localizat la baza, asa ca puterea sa nu este folosita daca Surface Book al Microsoft este utilizat ca si tableta.

Exista un slot pentru carduri SD si doua porturi USB 3.0 in statia de andocare. Microsoft promite o durata de viata a bateriei de 12 ore la o singura incarcare, in ciuda acelui display de 13,5 inch cu 267 pixeli pe inch care este legat optic de sticla.

CITESTE SI:  Noul Chromebook Spin 11 al Acer are un ecran 360 de grade

Compania sustine de fapt ca Surface Book este de doua ori mai rapid decat MacBook Pro. Functioneaza cu stylus-ul Pen al Microsoft, in timp ce nu poti folosi Apple Pen cu un MacBook, inca.

Laptopul Surface Book al Microsoft va fi dat spre vanzare incepand cu 26 octombrie la preturi care incep de la 1499 de dolari, iar cei care sunt interesati pot incepe de maine sa plaseze precomenzi.