fbpx
Specificatiile primului laptop de gaming LG

Specificatiile primului laptop de gaming LG

La evenimentul de tehnologie CES 2022 de la Las Vegas, compania LG din Coreea de Sud a dezvaluit primul sau laptop de gaming. Specificatiile acestuia sunt impresionante, inclusiv ecranul cu frecventa de 300Hz.

LG e o companie care a lansat pana acum si notebook-uri. La fiecare eveniment CES din fiecare an, compania din Coreea de Sud dezvaluie aproape intotdeauna noi notebook-uri LG Gram.

Dar in acest an se pare ca compania a dezvaluit ceva diferit, si anume primul sau laptop de gaming. Acesta se numeste LG UltraGear 17G90Q. Daca ai cumparat pana acum monitoare de gaming de la compania LG din Coreea de Sud, atunci probabil esti familiarizat cu brandingul UltraGear.

CITESTE SI:  Cum va reduce Apple dimensiunea aplicatiilor iOS

Laptopul de gaming 17G90Q va incorpora un ecran WQVGA IPS de 17,3 inci, cu un raport de aspect de 16:9 si rezolutie de 2560 x 1600. Iar frecventa ecranului e de 300Hz, ceea ce uimitor pentru ca de obicei nici macar monitoarele desktop nu se ridica la 300Hz.

CITESTE SI:  VIDEO: Lenovo are o tableta care poate fi pliata intr-un smartphone cu doua displayuri

Ceea ce e neobisnuit e faptul ca acest laptop pentru jocuri LG va incorpora un procesor Intel 11th Gen, pentru ca Intel a anuntat deja variantele 12th Gen pentru laptopuri.

Cat despre GPU, acest dispozitiv al companiei din Coreea de Sud va fi propulsat de o placa grafica NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q si va include suport pentru RAM de pana la 32GB. De asemenea, poate fi configurat cu un SSD de pana la 1TB.

UltraGear 17G90Q se va baza pe un sistem de racire cu camera de vapori, va include senzor de amprente, WiFi 6E si o varietate de porturi USB-A, USB-C, HDMI, Ethernet si un jack pentru casti. Cam astea sunt specificatiile principale.

CITESTE SI:  Pretul Bitcoin primeste o lovitura din cauza Facebook

Nu exista informatii despre pretul acestui laptop de gaming LG care se va lansa in SUA si Coreea de Sud in 2022. Ce parere ai despre primul laptop de gaming al acestei companii? Esti entuziasmat de specificatii si-l vei cumpara?