fbpx

Specificatiile noului laptop MacBook Pro de 16 inci al Apple

Specificatiile noului laptop MacBook Pro de 16 inci al Apple

Dupa o serie de zvonuri, se pare ca cel mai nou laptop MacBook Pro al Apple a sosit si este cel mai mare MacBook Pro pe care l-am vazut de ceva vreme de la Apple. Si are specificatii bune.

Noul laptop, asa cum indicau zvonurile, vine cu un ecran de 16 inci. Inainte de asta, cel mai mare MacBook Pro avea un ecran de 15 inci. Mai inainte de asta, Apple avea un model de 17 inci, dar la care compania a renuntat.

Cu toate acestea, se pare ca noul laptop de 16 inci nu va reprezenta o a treia optiune in gama MacBook Pro. In schimb, va inlocui modelul de 15 inci.

CITESTE SI:  Laptopul subtire si usor Lenovo Yoga S730 - pret si specificatii

Asta inseamna ca, in viitorul previzibil, Apple va oferi modele cu ecran de 13 inci sau de 16 inci. Vestea buna e ca pretul modelului de baza de 16 inci nu va fi prea diferit de cel al modelului de 15 inci, asa ca nu va trebui sa platesti mai mult.

Noul laptop de 16 inci va avea, desigur, o rezolutie mai inalta pentru a pastra statutul de ecran cu rezolutie Retina. Este vorba despre rezolutia de 3072 x 1920 pixeli.

CITESTE SI:  Va avea iPhone SE 2 un display cu breton?

De asemenea, Apple se mandreste ca laptopul nou MacBook Pro de 16 inci cu specificatii bune va veni cu un design termic mai avansat care ii va permite sa functioneze la o putere mai mare pentru perioade lungi de timp.

Apple a imbunatatit si difuzoarele si microfoanele laptopului. Te poti astepta la un sunet de mai buna calitate, dar si la microfoane mai bune. In plus, noul laptop MacBook Pro al Apple va veni si cu o noua tastatura.

Apple renunta pe bune la mecanismul butterfly in favoarea unui mecanism mai traditional. Vor exista pentru tastatura si cateva optimizari si imbunatatiri pentru o experienta mai stabila.

CITESTE SI:  Inlocuirea bateriei de pe iPhone-urile vechi ar creste performanta si frecventa procesoarelor

Alte specificatii ale modelului de 16 inci includ un procesor Intel Core i7 care poate ajunge la un procesor Intel Core i9, placa grafica AMD Radeon Pro 5300M/5500M, 16GB de RAM care poate ajunge pana la 64GB, un SSD de 512GB care poate ajunge pana la 8TB. Daca doresti performante si specificatii bune pe noul laptop MacBook Pro va trebui sa platesti mai mult.