Samsung dezvaluie laptopul de gaming Notebook Odyssey Z

Samsung dezvaluie laptopul de gaming Notebook Odyssey Z

Exista multe companii care v-ar vinde cu placere un laptop pentru toate nevoile dv. serioase de gaming pe PC, iar Samsung este una dintre ele. Samsung a anuntat lansarea laptopului de gaming Notebook Odyssey Z despre care sustine ca este un laptop care va oferi o “experienta de joc fara egal”.

Mai usor de zis decat de oferit, cu siguranta. Samsung se lauda ca Sistemul de Racire AeroFlow al lui Samsung Notebook Odyssey Z ofera o gestionare termica avansata.

CITESTE SI:  Samsung prezinta statii de incarcare solare pentru telefoane mobile in India

Sistemul este realizat din trei componente cheie, printre care se numara Dynamic Spread Vapor Chamber, AeroFlow Cooling Design si Blade Blower. Impreuna, acestea ajuta laptopul de gaming Notebook Odyssey Z sa se raceasca in timpul sesiunilor intense de gaming, fara a compromite portabilitatea.

Dynamic Spread Vapor Chamber acopera atat placa grafica, cat si procesorul, pentru o gestionare optima a caldurii, in timp ce Vapor Chamber este sustinuta de AeroFlow Cooling Design pentru a impinge aerul rece catre cele mai fierbinte parti ale laptopului de gaming Samsung Notebook Odyssey Z.

CITESTE SI:  Ingrijorarile privind cererea pentru iPhone X afecteaza furnizorii Apple

Cat despre specificatii, laptopul de gaming Samsung Notebook Odyssey Z vine cu cel mai recent procesor Intel Core i7 de generatie a opta cu 6 nuclee si 12 fire de executie. Notebook Odyssey Z Vine cu suport pentru cea mai recenta memorie DDR5 si o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1060.

Keycaps-urile Crater ale tastaturii imbunatatesc precizia si confortul, in timp ce noul touchpad a fost proiectat astfel incat sa reproduca senzatia de desktop.

CITESTE SI:  Cum e Lenovo ThinkPad P73 - laptop cu pana la 128GB de RAM

Exista taste de comenzi rapide pentru capturarea si inregistrarea sesiunilor de joc, precum si o optiune pentru modul silentios care reduce nivelul zgomotului ventilatorului la 22 de decibeli.

Samsung a declarat ca laptopul de gaming Notebook Odyssey Z va fi disponibil pe anumite piete in aceasta luna. Acesta va fi lansat in Statele Unite in trimestrul 3 al anului 2018. Pretul nu a fost inca confirmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *