fbpx
Procesoare de la care companii ar putea integra Surface Laptop 4 de la Microsoft

Procesoare de la care companii ar putea integra Surface Laptop 4 de la Microsoft

Viitoarele notebook-uri Surface Laptop 4 ale companiei Microsoft din Statele Unite vor fi lansate in acest an. S-a dezvaluit ce procesoare vor integra aceste laptopuri Microsoft atunci cand vor fi lansate mai tarziu in acest an. Acestea vor integra cipuri de la doua companii diferite.

Cipurile de la compania americana Intel exista pe majoritatea laptopurilor, dar, cand vine vorba despre procesoarele AMD, nu prea. Cu toate acestea, cipurile acelea vor deveni mai raspandite. Poate mai raspandite decat cele Intel.

CITESTE SI:  SanDisk prezinta cel mai mic stick USB 3.0 de 128GB

Viitorul Surface Laptop 4 de la compania Microsoft din Statele Unite, cel putin potrivit unei stiri de WinFuture, va integra procesor AMD. Potrivit WinFuture, se pare ca intreaga gama Surface Laptop 4 a Microsoft va fi disponibila in configuratii Intel si AMD.

Acest lucru va acoperi atat modelele de 13 inci, cat si cele de 15 inci. De ce e acest lucru important? Pentru cei nefamiliarizati, in ultimii cativa ani, compania Microsoft din SUA a oferit procesor AMD doar pe modelul Surface Laptop de 15 inci, in timp ce modelul de 13 inci integra Intel.

CITESTE SI:  Microsoft cumpara LinkedIn pentru 26,2 miliarde de dolari

Cu toate acestea, daca aceste informatii sunt corecte, procesorul AMD va fi oferit tuturor modelelor, indiferent de dimensiunea lor. Procesoarele AMD pe care Microsoft din SUA le va integra includ Ryzen 5 4680U si Ryzen 7 4980U, ceea ce inseamna ca sunt cu o generatie in urma, avand in vedere ca compania de cipuri din Statele Unite a lansat gama 5000 la inceputul anului 2021.

CITESTE SI:  De ce PS5 se va vinde mai bine decat Xbox Series X, conform unui analist

Asta spre deosebire de variantele Intel in care utilizatorii pot alege intre Intel Core i5 1145G7 si Core i7 1185G7. In prezent, nu exista informatii cu privire la data la care vor fi lansate notebook-urile Surface Laptop 4 ale companiei Microsoft din Statele Unite. Ce parere ai despre stire? Care varianta Surface Laptop 4 va fi mai impresionanta? Cea cu procesor AMD sau cea cu Intel?