fbpx

Preturile PC-urilor de gaming ale Konami

Preturile PC-urilor de gaming ale Konami

Conform unei noi stiri din Japonia, compania japoneza Konami creatoare de jocuri va vinde PC-uri desktop de gaming. Pana acum aceasta companie japoneza s-a ocupat in principal cu crearea de jocuri, asa ca aceasta extindere a activitatilor sale e una destul de interesanta. S-a dezvaluit la ce preturi se vor vinde PC-urile  de gaming ale Konami.

Konami este un nume cu care gamerii sunt familiarizati, acesta fiind editorul din spatele catorva jocuri extrem de populare, cum ar fi PES, Metal Gear Solid, Castlevania si Silent Hill.

CITESTE SI:  Schimbari uriase la platforma YouTube

Cu toate acestea, se pare ca aceasta companie se ramifica pentru crearea altor produse, cum ar fi PC-urile desktop de jocuri. Conform unei stiri de la publicatia japoneza PC Watch, compania din Japonia a lansat cateva PC-uri desktop de gaming sub marca Areaspear.

Exista trei modele Konami diferite in acest moment: C300, C700 si C700+. Toate cele trei modele vor avea acelasi design, dar si aceleasi dimensiuni. Principalele diferente ar consta in hardware-ul intern.

CITESTE SI:  Unde a instalat Tesla cel mai mare sistem de stocare a energiei din Asia

In ceea ce priveste componentele interne, C300 va integra un procesor Intel Core i5-9400F, 8GB de RAM, un SSD de 512GB si o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1650.

C700 si C700+ vor fi propulsate de un procesor Intel Core i7-9700, vor avea 16GB de RAM, spatiu de stocare pe SSD de 512GB, un hard disk de 1TB si o placa grafica NVIDIA GeForce RTX 2070 Super.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce produsul Powered Clothing nu este exoschelet

Cat despre preturi, aceste PC-uri desktop de gaming Areaspear – C300, C700 si C700+ – ale companiei de jocuri Konami vor veni la preturi de 1760 de dolari, 3016 de dolari si respectiv 3226 de dolari.

Ce parere ai despre aceste PC-uri de gaming ale companiei Konami din Japonia? Crezi ca e o idee inspirata faptul ca compania japoneza Konami s-a extins de la crearea de jocuri la sfera calculatoarelor de jocuri?