fbpx
Preturile acestor Chromebook-uri Acer cu procesor Snapdragon 7c de la Qualcomm

Preturile acestor Chromebook-uri Acer cu procesor Snapdragon 7c de la Qualcomm

Compania taiwaneza Acer a dezvaluit doua noi Chromebook-uri, iar acestea sunt propulsate de un procesor mobil care se numeste Qualcomm Snapdragon 7c. S-a dezvaluit si la ce preturi se vor vinde. Momentan, acestea nu pot fi cumparate.

S-a dezvaluit anterior ca compania Acer din Taiwan lucra la primele dispozitive Chrome OS propulsate de un procesor Qualcomm Snapdragon 7c. Iar astazi, compania din Taiwan a dezvaluit doua listari de produse pentru dispozitivul sau Chromebook Spin 513, dar nu poti cumpara inca acest laptop.

CITESTE SI:  Cat de impresionant ar putea fi cipul Qualcomm Snapdragon 865

Asa cum s-a reperat de catre AboutChromebooks, Chromebook Spin 513 cu procesor Qualcomm Snapdragon 7c dispune de doua listari de configuratii, iar acestea au aparut pe site-ul Acer, la un pret de pornire de 480 de dolari.

Compania din Taiwan a anuntat in octombrie ca Chromebook Spin 511 se va vinde la un pret de pornire de 400 de dolari. In plus, ambele laptopuri nu par sa integreze conectivitate 4G LTE, aceasta putand fi o optiune de configurare.

CITESTE SI:  Cand jumatate din SUA va avea acoperire 5G, conform Verizon

Diferenta cheie dintre cele doua Chromebook-uri e configuratia RAM care reprezinta o diferenta de pret de doar 20 de dolari. Desi listarea pentru ambele dispozitive include un buton “Buy Now”, acestea nu sunt inca disponibile pentru cumparare.

Qualcomm Snapdragon 7c e un procesor mobil ieftin care e construit pe un proces de 8nm. Desi este un procesor de laptop mai putin capabil, conform companiei Acer din Taiwan, principalul beneficiu pentru dispozitivele propulsate de acest cip Qualcomm e ca se sporeste autonomia acumulatorului.

CITESTE SI:  Cum e primul laptop pliabil ThinkPad al Lenovo

Potrivit companiei Acer din Taiwan, dispozitivele sale Chromebook propulsate de procesorul Snapdragon 7c de la Qualcomm vor oferi o autonomie a acumulatorului de 14 ore. Ce parere ai despre asta? Ai cumpara aceste laptopuri de la Acer?