fbpx

Pretul si specificatiile laptopului Samsung Galaxy Book Flex α

Pretul si specificatiile laptopului Samsung Galaxy Book Flex α

Compania Samsung din Coreea de Sud produce laptopuri de ceva vreme, dar a fost mai activa pe piata americana in ultimii ani, iar noul laptop Samsung Galaxy Book Flex α (alpha) este o extindere pe piata de laptopuri subtiri si usoare, la un pret destul de accesibil.

Pretul accesibil ar putea fi vital pentru atragerea clientilor (830 de dolari), deoarece alte laptopuri atat de usoare si subtiri au un pret de pornire de 1000 de dolari.

Exista o mare probabilitate ca Samsung sa incerce sa foloseasca integrarea sa verticala (SSD, RAM, ecran si acumulator) pentru a obtine un pret competitiv raportat la specificatii.

CITESTE SI:  Panasonic Toughbook 54 este cel mai subtire laptop semi-robust

Specificatiile sunt relativ standard. Galaxy Book Flex α poate integra un procesor Intel de generatie a 10-a, iar optiunile de stocare sunt de 256GB sau 512GB.

Cantitatea de RAM putea fi mai indestulatoare, laptopul Galaxy Book Flex α cu pret de 830 de dolari avand RAM de 8GB ca punct de plecare, iar maximul de 12GB ar putea oferi o usurare persoanelor carora le place sa mentina deschise o multime de file in browser.

Ecranul touchscreen QLED Samsung cu rezolutie Full HD e foarte luminos (600 NITs) si depaseste o multime de alte laptopuri care nu prea pot fi folosite in lumina puternica.

CITESTE SI:  Ce specificatii are laptopul de gaming ASUS Strix SCAR II de 17 inci

In acest moment, nu se stie cat de precise sunt culorile, dar Samsung spune ca ecranul ofera un miliard de culori, iar acest lucru e de obicei asociat cu o buna acoperire sRGB.

In general, ecranele OLED ofera performante mai bune in majoritatea aspectelor (poate cu exceptia luminozitatii), dar QLED e o tehnologie bazata pe LCD, cu iluminare LED si cu un strat de nano-particule.

Aceste nano-particule pot manevra undele de lumina pentru a face culorile mai saturate si pentru a creste gama de culori. Ecranul accepta utilizarea unui stylus Samsung Active Pen, acesta fiind o optiune excelenta pentru a scrie notite si pentru schite.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea fi la nivel cu Galaxy Note 5

Pentru a mentine laptopul Galaxy Book Flex α accesibil ca pret, nu e inclus un stylus. De obicei, stylusurile Samsung au preturi de 60-70 de dolari. Samsung Galaxy Book Flex α cu pret de 830 de dolari dispune de un acumulator de 54Wh, capacitate superioara pentru laptopurile compacte de 13,3 inci. Cam astea sunt specificatiile.