fbpx

Pretul si specificatiile laptopului Razer Book 13

Pretul si specificatiile laptopului Razer Book 13

Producatorii hardware de gaming si-au diversificat laptopurile recent, iar Razer e cel mai recent producator care se alatura trendului. Compania a anuntat Razer Book 13 astazi si sustine despre acesta ca e un “laptop foarte concentrat pe productivitate”. Pretul de pornire si specificatiile au fost dezvaluite.

Accentul pe productivitate inseamna ca Razer s-a straduit sa includa o gama diversa de porturi, precum si functii de iluminare interesante. Book 13 e, de asemenea, primul laptop Razer certificat Intel Evo, ceea ce inseamna ca indeplineste anumite cerinte privind performanta si autonomia.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Galaxy S11 ar putea fi dezamagitor

Dupa cum indica si numele sau, laptopul Razer Book 13 are un ecran IPS de 13,4 inci care vine in configuratie touchscreen sau non-touchscreen. Daca optezi doar pentru varianta mata non-touchscreen, ecranul va avea doar rezolutie Full HD+, in timp ce modelele touchscreen ofera si rezolutie UHD+ (3840 x 2400).

Toate configuratiile de ecran au un raport de aspect de 16:10. Book 13 mai vine cu o camera web 720p in marginea sa subtire si este compatibil Windows Hello.

CITESTE SI:  Apple ne zice cum trebuie sa ne curatam iPhone-urile

In plus, in ciuda aspectului slim al laptopului, compania a reusit sa integreze doua porturi Thunderbolt 4 USB-C, un port USB-A, un cititor de carduri microSD, un jack audio de 3,5mm si un port HDMI 2.0.

Acest laptop are si specificatii de gaming, cum ar fi doua difuzoare pentru sunet clar, si vine cu imbunatatiri audio THX similare cu seria Blade.

Razer Book 13 vine cu fie un procesor Intel Core i5 11th Gen, fie cu un i7 11th Gen si cu grafica Iris Xe, ceea ce e satiscafator pentru gaming ocazional.

CITESTE SI:  iPhone 8 ar putea inlocui senzorul Touch ID cu scanarea 3D a fetei

Cantitatea de RAM e de 8GB sau 16GB, iar clientii pot opta pentru un hard disk de 512GB sau pentru unul de 2TB. Autonomia acumulatorului va fi de pana la 14 ore, iar incarcarea va dura 4 ore si 30 de minute. Cam astea sunt specificatiile. Laptopul Razer Book 13 are un pret de pornire de 1199 de dolari si unii il pot precomanda incepand de astazi.