fbpx

Pretul PC-ului modular Tomahawk al Razer

Pretul PC-ului modular Tomahawk al Razer

Compania Razer din Statele Unite a lansat un PC modular care se numeste Tomahawk si care ar trebui sa le permita utilizatorilor sa personalizeze componentele intr-un mod mai putin complex. Razer a dezvaluit si ce pret va avea PC-ul modular.

O multime de producatori de PC-uri permit utilizatorilor sa-si personalizeze componentele intr-o anumita masura, dar, de obicei, incercarea de a asambla chiar tu un sistem de calcul poate fi un proces complex.

Cu toate acestea, compania Razer din Statele Unite doreste sa depaseasca acest impediment pentru utilizatori si, in cele din urma, a lansat sistemul de PC modular Tomahawk, la un pret de 2400 de dolari.

CITESTE SI:  Asta totalizeaza 79% din veniturile industriei muzicale din SUA

Compania Razer din Statele Unite a dezvaluit initial Tomahawk mai devreme in acest an la evenimentul CES 2020. Acesta are un design compact, ceea ce e util pentru cei care nu prea au spatiu la dispozitie.

Cu toate acestea, spre deosebire de constructiile traditionale, PC-ul modular Tomahawk este construit pe platforma Intel NUC 9 Extreme Compute Element care contine procesorul, RAM-ul si stocarea SSD.

CITESTE SI:  De ce noul Mac Pro al Apple devine si mai scump

In acest caz, modelul de baza Tomahawk are un procesor Intel Core i9-9980HK, 16GB de RAM, spatiu de stocare pe SSD de 512GB si spatiu de stocare pe hard disk de 2TB.

Exista, de asemenea, o placa grafica NVIDIA GeForce RTX 3080. Cu toate acestea, cei care doresc stocare sau RAM suplimentar, pot alege sa le schimbe in carcasa, daca spatiul de stocare sau RAM-ul e insuficient.

CITESTE SI:  De ce Apple a platit catre Samsung 1 miliard de dolari

In trecut, Razer a incercat sa creeze un PC modular, dar se pare ca producatorii de componente nu erau foarte incantati de aceasta idee. In orice caz, Tomahawk pare a fi o versiune mai redusa a ambitiilor Razer, dar este totusi un punct de plecare. Ce parere ai despre PC-ul modular Tomahawk cu pret de 2400 de dolari al Razer?

Facebook